17 °C Stjørdal, NO
09/08/2020

Nå skal de gjenta fjorårets største suksess

På leting etter spesielle Volvoer og Forder

STORE DAGER PÅ GANG: Kent Johan Fossmo (t.v.) og Jan Tore Brustad ser fram til at det ruller inn gode og ærverdige Volvoer og Forder i lokalene til Nardo Bil og Melhus Bil. STORE DAGER PÅ GANG: Kent Johan Fossmo (t.v.) og Jan Tore Brustad ser fram til at det ruller inn gode og ærverdige Volvoer og Forder i lokalene til Nardo Bil og Melhus Bil.

I fjor høst ble det braksuksess da Melhus Bil og Nardo Bil inviterte til Volvo-dager. I år satser de på dobbel suksess ettersom det blir Volvo- og Ford-dager.

Sju ærverdige Volvoer prydet bilhallen hos Nardo Bil og Melhus Bil under Volvo-dagene i fjor høst. Nå er selger Jan Tore Brustad i full gang med å finne årets «pynt» til Volvo- og Ford-dagene som starter onsdag 25. september.
– I og med at vi forhandler to bilmerker er det helt naturlig å ha begge merkene med på dette opplegget. Volvo-miljøet i Stjørdalsregionen er helt unikt, men det er også et stort og veldig engasjert Ford-miljø, så nå blir det dobbelt så bra, sier Brustad.

Fjorårets største begivenhet

Bilentusiasten i lokalene til Nardo Bil og Melhus Bil gleder seg veldig til å gjenta suksessen. Ikke bare fordi han treffer mange potensielle kunder, men mest fordi han vet at dette gleder så mange andre også.
– Fjorårets Volvo-dager var uten tvil den begivenheten gjennom året som skapte aller mest aktivitet og mest dialog med kunder for vår del. Vi vet at bilinteressen er formidabel i Stjørdal, og Volvo- og Ford-interessen er spesiell stor, så for oss handler det om å skape aktivitet i våre lokaler også, sier Jan Tore Brustad.

Nye og gamle godbiter

25. september starter årets Volvo- og Ford-dager. Fram til da skal han plukke ut de «utvalgte» som får plass i lokalene, og Brustad ønsker å komme i kontakt med bileiere som har en lekker og ærverdig Ford eller Volvo.
– Jeg har en temmelig lang liste med aktuelle biler. Det er noen godbiter som ikke var klare til fjorårets Volvo-dager og det går også rykter om at det har kommet noen nygamle skatter til området den siste tiden, sier Brustad.

Minst fem av hvert merke

Han er Volvo-mann, men også Ford-mann, med god hjelp av sine kolleger i bilhallen ved Havnekrysset.
– Det er et veldig bra Ford-miljø i regionen også, og vi har alliert oss med TrønderFord-gjengen. Så vi rydder det meste av bruktbilhallen vår og satser iallfall på å få plass til fem Volvoer og fem Forder, men kanskje noen flere også, sier Jan Tore Brustad.
De spesielle bildagene starter onsdag 25. september, og avsluttes med en «grand finale» lørdag 28. september.
– I fjor var det flere hundre mennesker innom oss bare på den lørdagen, og da er det selvsagt også fritt fram for alle sammen til å ta med seg fin-Volvoen eller fin-Forden å bli en del av utstillingen her, sier Jan Tore Brustad.

Les forrige sak:
Vannføringen i Stjørdalselva var massiv mandag. Dette bildet er tatt fra Hegra bru. (Foto: Arnfinn Bjugan)
Mer regn i vente

Trøsten er at det blir bedre til helga

Close