17 °C Stjørdal, NO
17/07/2019

Nå skal det sprintes for 45. gang

Topp forhold for årets utgave av Stjørdalssprinten

DUELLER: Sprint er hektisk og artig, både for utøvere, foreldre og annet publikum. Dette bildet er fra Stjørdalssprinten i 2015. DUELLER: Sprint er hektisk og artig, både for utøvere, foreldre og annet publikum. Dette bildet er fra Stjørdalssprinten i 2015.

Den er utvilsomt en av de lengstlevende lokale langrennskonkurransene. Lørdag arrangeres Stjørdalssprinten for 45. gang.

– Det er få skirenn som har holdt det gående så lenge, sier rennleder Ståle Dullum i Stjørdals-Blink Ski. Med de siste dagenes snøfall og perfekte værmeldinger ligger alt til rette for en strålende skidag på Selbuskogen skisenter førstkommende lørdag.

– Det blir en perfekt ramme med gode vinterlige forhold og omgivelser, sier Dullum, som satser på å overgå fjorårets deltakerantall.

– I fjor var det cirka 250 deltakere. Vi håper å nå minst like mange i år, kanskje noen flere, sier rennlederen. Påmeldingsfristen går ut ved midnatt onsdag kveld, men det er i tillegg mulig å etteranmelde seg.

Stjørdalssprinten er som navnet tilsier en sprintkonkurranse for alle aldersklasser. De aller yngste, fra åtte til ti år, går prolog og ett heat, mens de fra elleve år og oppover går prolog og to heat.

Ren Røros Bestill mobil

– Vi setter sammen heatene etter tidene i prologen. De seks beste går ett heat og de seks deretter går i et annet heat. Vinneren blant de nest beste «rykker» opp og kan vinne hele sprinten, sier Ståle Dullum.

 

Les forrige sak:
Komite plan sa med åtte stemmer mot en nei til etablering av dagligvareforretning i Havnekrysset, men støttet enstemmig etableringen til Thansen med salg av mopeder, motorsykler og andre MC-relaterte varer.
Nei til Rema – ja til Thansen

Sier fortsatt nei til dagligvarer i Havnegata

Close