4 °C Stjørdal, NO
19/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Nå skal han selge pølser og bensin

Morten Hepsø og kona Marita Brunvoll tar over som drivere av to Esso-stasjoner

Marita Brunvoll og Morten Hepsø overtar fra første desember Esso-stasjonen i Stjørdal og på Sandmoen i Trondheim. Marita Brunvoll og Morten Hepsø overtar fra første desember Esso-stasjonen i Stjørdal og på Sandmoen i Trondheim.

I 15 år har Morten Hepsø fra Lånke jobbet for Rema-kjeden som kjøpmann. Fra første desember tar han og kona Marita Brunvoll over som drivere av to Esso-stasjoner.

Den ene, Midt-Norges største innen kjeden, ligger på Sandmoen i Trondheim, mens den andre befinner seg i Stjørdal sentrum.

– Jeg har drevet to Esso-stasjoner før jeg begynte i Rema, og er vokst opp i en familie som har holdt på med bensinstasjoner. Jeg kjenner bransjen, og gleder meg til å starte, sier Hepsø.

Pakket ut 200 paller

Hepsø er et kjent ansikt i Stjørdal. I mange år drev han Rema-butikken i sentrum, men for snart to år siden valgte han og kona å ta over den langt større filialen på Nidarvoll i Trondheim.

– Det var ingen enkel avgjørelse å forlate Rema. Jeg har jobbet for dem i 15 år, men for meg var kanskje 15 år nok. Jeg har pakket ut 200 paller i uken, og nå skal jeg gjøre noe som er annerledes, spennende og litt mindre fysisk hardt selv om jeg sikkert kommer til å jobbe akkurat like mye som før, sier han.

Morten Hepsø og kona Maria Brunvoll vil bli å finne både på Esso i Stjørdal sentrum og på Sandmoen i Trondheim.
Morten Hepsø og kona Maria Brunvoll vil bli å finne både på Esso i Stjørdal sentrum og på Sandmoen i Trondheim.

Presset om å levere er likevel til stede enten man driver bensinstasjoner eller en dagligvareforretning.

– Kravene til økonomi og resultat er akkurat det samme. En av grunnene til at jeg valgte å skifte beite var at jeg har stor tro på bensinstasjonsbransjen. Ellers hadde jeg aldri gjort det, sier han.

Hepsø følte det var nå eller aldri.

– Da muligheten kom for å overta Sandmoen og Stjørdal som franchisetager, tok jeg sjansen, sier han.

Skal være begge steder

Stasjonen på Sandmoen er stor sammenlignet med avdelingen i Stjørdal. Det betyr at mesteparten av arbeidstiden til Hepsø og Brunvoll kan bli i Trondheim.

– Vi kommer til å være begge steder, og begge plasser skal driftes like godt. Hovedsakelig blir vi nok mest på Sandmoen. På den stasjonen har vi også ut utsalg for kjeden Deli de Luca, og det skal bli noe nytt og spennende å jobbe med, sier Hepsø.

Familien Brunvoll og Hepsø har to barn i skolealder på Lånke, og derfor er det viktig for dem at de kan jobbe lokalt.

– Selv om vi vil være mye i Trondheim fremover, er det godt å komme tilbake til Stjørdal i jobbsammenheng, sier han.

Les forrige sak:
Cavotec-bygget lagt ut for salg

Næringsbygget er prissatt til 32 millioner kroner

Close