2 °C Stjørdal, NO
05/12/2019

Nå skal pappaer få flettehjelp

– Dette blir et lavterskel-flettekurs

PAPPAKURS: Nå kan pappaer møte opp på kurs for å lære seg fletting. Siri Løvhaugen og hennes medarbeider ved Nikita Hair står klar til å kurse flettepappaer. PAPPAKURS: Nå kan pappaer møte opp på kurs for å lære seg fletting. Siri Løvhaugen og hennes medarbeider ved Nikita Hair står klar til å kurse flettepappaer.
Ditt Apotek Hellsenteret  Mobil

Det finnes nok en god del fortvilte unge jenter som har vært litt frustrert når pappa skal fikse håret deres. Nå er hjelpen nær.

– Dette blir et lavterskel-flettekurs, sier Siri Løvhaugen.

Hun er daglig leder ved Nikita Hair i Torgkvartalet, som onsdag i neste uke skal lære pappa å flette håret til datteren. Fra klokka 16 står fletteekspertene klare med praktisk læring og massevis av gode råd til alle pappaer som føler de trenger det for å hjelpe døtrene med hårstasen.

– Det er bare å møte opp; vi har ikke så god plass, men her skal det bli plass til alle sporty pappaer. Og det finnes jo mange både alenepappaer, singelpappaer og andre pappaer som gjerne vil hjelpe døtrene, sier Løvhaugen.

Det er første flettekurs i Stjørdal, men Nikita-kjeden har arrangert tilsvarende kurs med stor suksess mange andre steder i landet. Det er det samme konseptet som blir gjennomført i Torgkvartalet onsdag ettermiddag.

– Her blir det helt standard fletting, og ikke mange ulike varianter.

– Teorikurs også?

– Nei, her blir det mest praktisk prøving, feiling og veiledning, sier Siri Løvhaugen og smiler.

Hun håper lokalene i kjøpesenteret blir fylt opp med sporty pappaer, selvsagt med sine egne modeller.

– Hvis det ikke passer for modellen å bli med har vi noen dukker som det fint går an å øve seg på, sier Løvhaugen. Hun frister modellene med både saft og popcorn, noe som muligens kan trengs dersom pappa strever litt med å knekke fletteformelen.

 

Les forrige sak:
BRA MIKS: Unge, lovende Jo Sverre opptrer i Logtun kirke onsdag kveld. (Foto: Jens Westbye)
Pop-stjerneskudd i kirka

- Kombinasjonen av en ung og lovende artist, og vakre Logtun kirke må bare bli utrolig bra

Close