-7 °C Stjørdal, NO
27/02/2020

E14 åpnet igjen etter nytt vogntog-kaos

Enda mer trafikktrøbbel mellom Teveldalen og Storlien

Det har vært trafikktrøbbel i flere timer tirsdag ettermiddag på E14 like over svenskegrensen. Dette bildet er tatt tidligere i ettermiddag da det dannet seg lange køer på strekningen opp mot «Flekken». (Foto: s-n.no-tipser)

Bare et par timer etter at to vogntog var berget fra E14 mellom Teveldalen og Storlien hadde nye vogntog kjørt seg fast. Vegtrafikksentralen meldte klokka 18.50 at det sto fire vogntog fast i bakkene østover fra Teveldalen på svensk side av riksgrensen, mens ett vogntog sto fast på den norske siden av grensen.

Litt før klokka 19.15 kom meldingen om at vogntogene var fjernet og E14 er åpnet igjen.

Bergingsbil kom fra den svenske siden. E14 var stengt for større kjøretøy på strekningen, mens personbiler kunne passere. I følge vegvesenets værstasjon i området var det klokka 18.50 en minusgrad på stedet. Nedbørsmengden er på 5,1 millimeter i timen, mens vindstyrken er på 5,5 meter i sekundet.

I forbindelse med hendelsen tidligere tirsdag ettermiddag da vogntog sto bom fast på den samme strekningen kom politiet i Værnesregionen med en klar oppfordring til bilister i området.

– Vi ber bilister å vurdere om det er nødvendig å ta turen over grensa akkurat i dag, skrev politiet på sin Facebook-side.

Les forrige sak:
E14 er ryddet etter at to vogntog sto fast

Det oppsto lange køer i begge retninger på Storlien

Close