10 °C Stjørdal, NO
17/09/2021

Header-Bingo-uten dato
Spar Hegra uke 37

Nå tar de med seg revyen hjem: – Vi har kjent på hvor mye sjel det er i huset her

Christer Nilsen og Anne Berit Sivertsen er klar for å ta med Lånkerevyen hjem til Trudvang. Christer Nilsen og Anne Berit Sivertsen er klar for å ta med Lånkerevyen hjem til Trudvang.

Etter et år med restriksjoner, mindre forestillinger, og på annen scene, er Lånkerevyen klar for å ta showet rett hjem til Trudvang.

– Vi er kommet hjem nå, sier Anne Berit Sivertsen.

Den 16. august startet medlemmene i Lånkerevyen opp med øving, som vil oppta en god del av fritiden til gjengen frem til premieren den 2. oktober.

– Vi øver vanligvis to dager i uken, men så hender det seg at det blir noen dager i mellom. Vi går etter behov egentlig, forteller Christer Nilsen.

Usikker på antallet

På grunn av koronapandemien har revylaget vært nødt til å opptre i Kimen kulturhus, rett og slett fordi det ikke har vært noe annen løsning som har fungert i forhold til smittevern.

– Det er vanskelig når man må legge opp en plan A, B, C, D og gjerne også E. Nå involverer alle planene våre Trudvang, det eneste spørsmålet er hvor mange vi kan ta inn, forklarer Nilsen og Sivertsen.

Nå blir det tempo

Ifølge Sivertsen forsøker de i år å gjøre forestillingene på en litt annen måte, selv om det kjente og kjære med revyen vil bestå.

– En ting vi fikk tilbakemelding på sist var rolige melodier, nå er det mer tempo. Det er ganske mange numre hvor mange er med, som skaper litt mer liv på scenen. Vi fniser og skratter en del selv, og håper folk vil gjøre det samme, sier hun.

Ellers blir det minst mulig korona, og mest mulig galskap.

– Vi har tatt noe som er aktuelt for tiden og tenkt litt på at Skatval har Marit Arnstad, som er en bauta, nå har vi også en lånkbygg som har ambisjon om å komme på tinget. Det har vært gøy å tøyse litt med han, og det tror jeg han tåler, røper Sivertsen.

– Vår fremtid er Trudvang

Vanligvis pleier Trudvang å huse 130 personer fordelt på små bord under Lånkerevyen. Ifølge Sivertsen har de fått flere spørsmål om hvorfor de ikke fortsetter i Kimen, hvor de kan øke billettsalget.

– For oss er fremtiden her på Trudvang. Vi har kjent på hvor mye sjel det er i huset her med små bord og stemningen det skaper. I Kimen har vi fremført og dratt hjem, derfor ble årets tittel «Tilbake til fremtiden», forklarer hun.

Lånkerevyen står i tillegg for det meste av inntekter, med en husleie på 120.000 kroner. I år planlegger de helaften med revy og mat, som de har blitt frarøvet det siste året.

– Folk savner denne pakken, som man ikke får i Kimen. Ikke minst får vi spille ni kvelder og ta inn over oss hva vi opplever, sier Sivertsen videre.

Årets nyhet

Mens Walberg Selskapsmat stiller med sine retter, satser også Lånkerevyen på skjenkebevilling i år, et tilbud de aldri har hatt tidligere.

– Det har vært opp til vurdering før, men så var vi litt bekymret for at det ville ekskludere 15- og 16-åringene. Vi forsøker dette i år, og alle må vise legitimasjon uansett, så jeg tror det vil gå fint, forklarer Nilsen.

Les forrige sak:
Nye smittetilfeller – milde sykdomsforløp

- Smittesporing er avsluttet

Close