-1 °C Stjordal, NO
25/01/2020

Nå vil åtte bli næringskonsulent

Ved andre gangs utlysning dukket søkerne opp

Samfunnsutvikler Per-Anders Robertsen og Lene-Mari Prøven er to av de åtte søkerne til stillingen som næringskonsulent i Meråker. Samfunnsutvikler Per-Anders Robertsen og Lene-Mari Prøven er to av de åtte søkerne til stillingen som næringskonsulent i Meråker.

Ved første gangs utlysning meldte det seg ingen søkere til stillingen som næringskonsulent i Meråker kommune. Nå derimot, har det meldt seg hele åtte søkere til stillingen. To kvinner og seks menn står på søkerlisten til å bli den første næringskonsulenten ansatt i Meråker kommune. Som tidligere omtalt, blir denne stillingen opprettet i kjølvannet av at Meråker Utvikling er nedlagt.

To av søkerne er bosatt i Meråker, blant disse Lene-Mari Prøven, som driver egen virksomhet og blant annet drifter nettstedet Visit Meråker & Storlien. På søkerlisten står også Per-Anders Robertsen som jobber som samfunnsutvikler i Meråker kommune.

– Jeg valgte å søke fordi veldig mange oppfordret meg til det. Samtidig har jeg alltid syntes det vært spennende å jobbe med næringsliv. Jeg har jobbet mye med mange ulike aktører i forskjellige bransjer som tekstforfatter og journalist, og synes det er givende. De siste årene har jeg jobbet mye med markedsføring for bedrifter i Trøndelag, sier Lene-Mari Prøven om sin søknad.

Her er de åtte søkerne:

Ioannis Bruheim Markakis (29), veileder, Trondheim.

Jørn Aarsland (49), nærings- og utviklingssjef, Gryllefjord.

Geir Nyheim (56), tømrer, Selbu.

Kai Kristiansen (35), Meråker.

Elena Farstad Haugen (29), robottrener/digital forretningsutvikler, Trondheim.

Steffen Risstad Larssen (45), manager-for-hire, Trondheim.

Per-Anders Robertsen (35), samfunnsutvikler, Trondheim.

Lene-Mari Prøven (36), tekstforfatter og fotograf, Meråker.

Les forrige sak:
G19-spillerne Robert Williams (øverst fra venstre) og Franklin Dady´s Boy Nyenetue og G16-spillerne Robin Skrogstad (nederst fra venstre), Stian Ofstad og Markus Lufall-Sørvik er i helgas finaletropper for Rosenborg. Jesper Talmo Tromsdal spiller ikke cupfinalen på grunn av sykdom.
Lokale fotballgutter spiller for cupgull

På banen i helgas NM-finaler

Close