12 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Nå vil han ha fortgang på Tydalsveien

Frp´er purrer på arbeidet om ny vei

Fremskrittspartiets Olav Gimse spør ordføreren om hvordan det går med arbeidet med vei mellom Meråker og Tydal. Fremskrittspartiets Olav Gimse spør ordføreren om hvordan det går med arbeidet med vei mellom Meråker og Tydal.

Fremskrittspartiet i Meråker tar i neste kommunestyremøte opp status for veien mellom Tydal og Meråker igjen. Partiets kommunestyrerepresentant Olav Gimse viser til formannskapets vedtak fra januar i 2017 da det ble besluttet å jobbe politisk opp mot de nødvendige instanser for å få fortgang på prosessen.

– Var dette klokt, spør Gimse i interpellasjonen han framfører i kommunestyresalen neste mandag. Nå ønsker han svar på hva som har skjedd med det politiske arbeidet i saken, og stiller spørsmål om det bør jobbes administrativt for å få bygget Tydalsveien.

– Hva foreslår ordføreren for å få fortgang i planene, spør Gimse, som viser til at veien mellom Tydal og Meråker er en livsnødvendig trasé.

– Alternativ veitrase er nødvendig for å være forberedt på uforutsette hendelser slik det fremkommer i samfunnsplanen for Meråker kommune. Tydalsveien er det alternativet som vil bidra til sikkerheten til meråkerbyggene ved et eventuelt ras i dalen. Samtidig vil det knytte fjellkommunene Tydal, Røros, Os og Meråker kommune sammen. Dette vil bidra til at vi som har felles verdigrunnlag får større ideutveksling innenfor turisme og naturbaserte opplevelser, mener Olav Gimse.

Les forrige sak:
Husbyvegen er stengt fra mandag morgen klokka 7. Hvor lenge stengingen varer er foreløpig usikkert.
Denne vegen blir stengt i noen dager

Bilister må finne seg annen rute

Close