1 °C Stjørdal, NO
17/10/2021

XC60
XC90
Header-Bingo-uten dato
XC40

Nå vil han revansjere sesongens sureste tap

VHK-trener Jim Roger Kvello håper å revansjere tapet mot Stavanger i hjemmekampen mot Follo

Jim Roger Kvello håper å revansjere det smertelige tapet mot Stavanger i hjemmekampen mot Follo på søndag. Trener Jim Roger Kvello har troen foran onsdagens kamp.

Vikhammer HK (VHK) møter serielederen hjemme i Malvikhallen søndag.

– Det blir en tøff match. Follo er serieledere, og er et velspillende lag med en bra og bred tropp. Samtidig ser vi at de har enkelte svakheter, men dem vil jeg ikke ut med nå, sier trener Jim Roger Kvello.

VHK rykket opp til førstedivisjon foran årets sesong, og har fått en tøff start. To poeng er fangsten etter tre serierunder, og det er i alle fall to for lite. Ettmålstapet borte mot Stavanger for en halvannen uke siden sitter i.

Lasse Hønstad rapporteres å være skadefri og klar til kampen mot Follo.
Lasse Hønstad rapporteres å være skadefri og klar til kampen mot Follo.
– Spilte langt under pari

– Tapet svei som f… Vi spilte langt under pari, og vi vet at utfører vi slike prestasjoner i førstedivisjon blir det ikke poeng. I ettertid har vi sett at Stavanger er et lag vi burde og skulle slått, fastslår Kvello.

I praksis betyr en seier mot Follo alt for VHK.

– Det hadde vært kjærkomment med to nye poeng, men da må vi betydelig opp i prestasjon fra forrige kamp. Samtidig vet vi at hvis vi presterer på topp i 60 minutter kan vi ryste hvem som helst, og vi har god tro på at vi kan greie å ryste Follo. Vi har muligheten til å vinne på hjemmebane, sier han.

VHK har troen

VHK har hatt halvannen uke på å trene etter kampene i Stavanger og Bergen, hvor de også tapte en cupkamp mot Viking, forrige helg.

– Vi gjennomførte en veldig god treningsuke sist uke, og jeg håper trykket og nivået også holder seg denne uken. I tillegg er humøret veldig bra, og vi har god tro på at vi kan snu prestasjonen fra forrige kamp, sier han.

Høyreback Lasse Hønstad  var ikke med mot Stavanger etter å ha slitt med en lårskade. Han meldes nå å være klar til kampen mot Follo.

Les forrige sak:
EKSTRA TUNGT: Tove Ringen innrømmer at det var ekstra tungt at de ikke fikk «fullføre» begravelsen på tirsdag. Nå er hun glad for at hun tok turen tilbake til hjembygda tre dager etterpå.
– Det kjennes både uverdig og kjølig

Da Toves mor skulle begraves kunne ingen grave grava på kirkegården

Close