14 °C Stjørdal, NO
24/05/2019

Naboer frykter ulykke i dette krysset

Frykter for barn og ungdommer som kommer fra Storvika

Dette krysset mellom Storvikavegen og Havnegata er skummelt, mener naboer som frykter for en ulykke. Dette krysset mellom Storvikavegen og Havnegata er skummelt, mener naboer som frykter for en ulykke.

– Jeg er svært bekymret over det som skjer i krysset.

Slik innleder Karsten Reistad en henvendelse til Stjørdal kommune. Han er en av flere som bor i Storvika Terrasse som frykter for en ulykke i krysset mellom Storvikavegen og Havnegata. Særlig på dager med stor ferdsel til badestrendene er dette et utfordrende punkt for trafikksikkerheten.

– Jeg er svært bekymret over det som skjer i krysset. Slik den tekniske løsningen er gjort i krysset sykles det her etter min mening hasardiøst av den yngre garde på vei heim fra Storvika. Jeg bor slik til at jeg ser alt i krysset svært godt, skriver Reistad, som har noen innspill til løsning.

– Det første må være at fylkesvegen får nedsatt hastighet til 30 km/t i krysset og at det gjøres forbedring på gang- og sykkelveien, skriver Reistad, som imidlertid er ydmyk og mener at fagekspertisen i kommunen har forslag til minst like gode løsninger.

Karsten Reistad er svært bekymret og nevner blant annet en nylig hendelse i henvendelsen til kommunen.

– Som eksempel kom det en dag for noen dager siden ei jente syklende. Hun fôr over plenrabatten over veien og sykkelveien og havnet ut i sivet på nedsiden av veien, forteller Reistad.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
Magnus Risberg hos Hjelpemiddeleksperten fikset el-sykkelen som skal ta Kjetil Utne til India
Sykler 11.000 kilometer med hjelp fra stjørdalinger

Skal sykle fra Trondheim til India - fikk teknisk trøbbel i Malvik

Close