5 °C Stjørdal, NO
18/09/2021

Spar Hegra uke 37
Header-Bingo-med dato

Nærmer seg skolekjøp-forslag

Kommunen og fylkeskommunen møtes

Fylkeskommunen vil kjøpe Meråker videregående skole samt haller for 55 millioner kroner.

Meråker kommune og Trøndelag fylkeskommune skal i avsluttende forhandlinger rundt et mulig salg av bygningene til Meråker videregående skole.

Ordfører Kjersti Kjenes (Meråker Tverrpolitiske Bygdeliste) i Meråker medgir at det har vært en utfordring å forhandle fram en mulig avtale om salg av Meråker videregående skole.
– Det har vært krevende arbeid. Man har måtte gå gjennom årsregnskap fra tidlig 1990-tallet og frem til siste utbygging. Mange muntlige og skriftlige avtaler har blitt samlet og lagt på forhandlingsbordet, informerte Kjenes om da hun svarte på en interpellasjon fra Venstres Egil Haugbjørg i kommunestyret mandag kveld.
I tillegg til dette har endring i kommunens ledelse og koronasituasjonen gjort det ekstra krevende, men nå ser det ut som partene kan nærme seg en mulig avtale.
– Men nå ser det ut til at vi skal lande et forslag å legge frem politisk både i Meråker kommune og for Trøndelag fylkeskommune innen de frister vi har satt oss, slik at man har forutsetninger klare for neste års budsjett, informerer Kjenes.
Kommunen og fylkeskommunen har hatt flere forhandlingsmøter fram til en sluttforhandling.

Les forrige sak:
Sola kjemper mot disen

Det er knallvær i Trøndelag - bak svevestøvet

Close