10 °C Stjørdal, NO
27/06/2019

NAV stenger onsdager

|| Bilde: -Nav stenger onsdager, sier leder Roar Vikvang.||

Bakgrunnen for avgjørelsen er ressursbruk i følge leder Roar Vikvang. I stedet for å holde åpent, skal ressursene brukes til  å få gjennomført at vedtak for å få  avklart arbeidssituasjonen og arbeidsmuligheter for flere.

 -Nasjonalt er NAV i innspurten med å avklare ett stort antall konverterte AAP-saker. Arbeidsavklaringspenger(AAP) ble innført som ytelse 1. Mars 2010. På iverksettingstidspunktet ble en god del brukere som mottok andre typer ytelser overført til AAP. AAP er en ytelse man kan motta i inntil 4 år, mens arbeidsevnen avklares. For ett stort antall brukere nærmer man seg nå utløpsdato for ytelsen, og disse sakene må avklares innen 1. Mars 2014. Det innebærer ekstraordinær belastning når det gjelder saksbehandling. I den forbindelse har NAV Værnes Nord vært nødt til å omprioritere ressursene for å komme i mål med alle saker innen tidsfristen. Ett av grepene er at man holder NAV kontoret på Stjørdal stengt onsdager fra 29. Jan t.o.m 26. Feb. Ved å holde stengt frigjøres ressurser som brukes til å sikre god saksbehandling

Kontaktsenter er åpent

– NAV kontaktsenter besvarer mange henvendelser og er åpent alle ukedager. De treffes på tlf 55 55 33 33.
Vi håper på forståelse for at prioriteringen er nødvendig, og håper samtidig at det ikke er til for stort bry til de som ellers har behov for å kontakte NAV, sier NAV leder Roar Vikvang.

Les forrige sak:
||
«Jesus Christ Superstar» i Hell Amfi

- «Jesus Christ Superstar» av Tim Rice (tekst) og Andrew Lloyd […]

Close