11 °C Stjørdal, NO
27/06/2019

Neadalen får ENØK-assistent

| |

ENØKassistanse er et samarbeid mellom Naturvernforbundet, linjeforeningen EMIL, Sør-Trøndelag fylkeskommune og Tryg-stiftelsen.

Utfra et miljøperspektiv er den beste energien den som er spart. Potensialet for energieffektivisering i husstandene er stort, uten at dette trenger å gå utover komforten. I Trondheim har Naturvernforbundet tatt initiativ til et prosjekt der studenter drar rundt og gir lavterskel energirådgiving til husstander. ENØKassistentene er studenter ved Energi- og miljøstudiet ved NTNU som har gjennomgått en kursrekke i energieffektivisering. Dette skriver stfk.no.

Mange har et ønske om å redusere sitt energiforbruk, men vet ikke helt hvordan man kommer i gang. Prosjektet ENØKassistanse har som hovedmålsetting å bidra med lavterskel rådgiving til husstander i Trondheim som ønsker å bli mer energieffektive. Ordningen er ment som en bevisstgjøring om hva som er mulig å gjøre i den enkelte husstand, for å bidra til at de setter i verk tiltak og eventuelt kontakter profesjonelle rådgivere for videre konsultasjon og innstallering.

ENØKassistanse er et samarbeid mellom Naturvernforbundet, linjeforeningen EMIL, Sør-Trøndelag Fylkeskommune og Tryg-stiftelsen.

Dersom du ønsker besøk av en ENØKassistent – meld deg på her: https://www.deltager.no/enokassistanse

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
|
Haugen hovedtrener

Han har bred spiller-erfaring fra grønntrøyene. Han jobber til daglig i […]

Close