14 °C Stjørdal, NO
28/09/2021

XC40
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
Spar Hegra uke 39

Nedturen fortsetter for Blink – tapte igjen

Nå ligger Stjørdals-Blink sist i OBOS-ligaen

Skuffet: Stjørdals-Blink-trener Tom Dent var skuffet etter tapet mot Sandnes Ulf. Foto: Åge Sjølstad

Fjerde strake tap for Stjørdals-Blink i OBOS-ligaen er et faktum.

Stjørdals-Blink – Sandnes Ulf 1-2 (1-1)

Stjørdals-Blink sto med tre strake tap før fredagens kamp mot Sandnes Ulf, og er avhengig av å begynne å plukke poeng dersom de skal nå målet om å bli bedre enn i fjor.

Men de skulle få det tøft mot Sandnes Ulf hjemme på MUS stadion Sandskogan. Etter fredagens tap ligger Stjørdals-Blink nå helt sist i OBOS-ligaen med tre poeng på seks kamper.

– Det er skuffende. Jeg synes vi var gode i perioder, spesielt i første omgang. Men det blir mye nesten og ikke nok til å få med oss den scoringen vi trenger, sier Blink-trener Tom Dent til Stjørdals-Nytt etter kampen.

0-1 før minuttet var spilt

Publikum hadde knapt rukket å sette seg før gjestene fra Sandnes gikk opp i ledelsen. Før det var spilt ett minutt tok Sandnes Ulf ledelsen 1-0 etter passivt forsvarsspill fra Stjørdals-Blink. Målscorer var Erlend Hustad.

En verst tenkelig åpning for Stjørdals-Blink.

– Det var selvfølgelig surt å få den så tidlig. De scorer på den første muligheten i kampen, og mål forandrer kamper, sier Dent.

– Vi snakker om én ting før kampen, og det er å holde igjen de første ti minuttene, så har vi kampen. Så klarer vi å slippe inn et identisk mål som vi gjorde mot Ull/Kisa. Det er noe vi har hatt fokus på, derfor er det meget skuffende, sier midtbanespiller Kjetil Holand Tøsse.

Drømmescoring av Stokke

Rødtrøyene forsøkte å svare fem minutter senere da Mats Lillebo kom til en enorm mulighet inne i feltet. Etter et innlegg fra Kjetil Holand Tøsse fikk spissen avsluttet, men etter klabb og babb i feltet fikk Sandnes Ulf til slutt klarert.

Gjestene, som også sto med kun én seier på de fem første kampene i OBOS-ligaen, hadde grei kontroll på kampen og styrte det meste av spillet, men ingen av lagene klarte å spille seg til de helt store sjansene.

Men bare minutter igjen å spille av den første omgangen, ble det jubel fra de 414 betalende tilskuerne på MUS stadion Sandskogan.

Sondre Hopmark Stokke kom til en avslutning fra rundt 16 meter som han banket rett i krysset. En klassescoring av spissen som rundet 200 kamper for klubben mot Ull/Kisa sist.

Dermed var stillingen 1-1 til pause.

Nok en kalddusj for Blink

Det var et friskt hjemmelag som kom ut på banen i andre omgang, og Blink spilte seg til flere brukbare muligheter etter gode kombinasjoner fremover.

Men nok en gang skulle det vise seg å bli en kalddusj for Stjørdals-Blink.

For i det 54. minutt var Erlend Hustad nok en gang frempå. Etter et innlegg fra venstrekanten sto Sandnes Ulf-spissen helt fri inne i feltet og kunne enkelt sette ballen i mål. 1-2 på Mus stadion Sandskogan.

Etter Sandnes Ulf-scoringen slet Blink med å komme til de store mulighetene og det ble mye nesten.

De største sjansene var det gjestene som skapte, og på slutten var det nærmere 1-3 enn 2-2.

Dermed endte det med nok et tap for Stjørdals-Blink.

Blink-trener Dent har likevel fortsatt tro på at laget skal bli bedre enn i fjor.

-Vi har bare spilt seks kamper og har 24 igjen. Jeg synes fortsatt vi ikke er så langt unna der vi skal være, men vi må fortsette å forbedre oss og jobbe hardt, sier Dent.

Les forrige sak:
Planker i veibanen på E6

Vegtrafikksentralen er varslet

Close