-1 °C Stjørdal, NO
25/02/2020

Neon-party i storsalen

Håper på 400 festglade ungdommer

Daglig leder hos Carbon Fritidsklubb er Esten Mortensen Holien. Han ønsker velkommen til årets første Neon-party med rytmisk musikk i Kimen kommende fredag kveld.

Fredag blir det skikkelige rytmer i Kimen kulturhus. Carbon sammen med kulturetaten arrangerer Neon-party for ungdom.

Arrangementet er åpent for alle i ungdomsskolealder. Et svensk band spiller og DJ-Emsky tar over utover kvelden.

Neon-partyet arrangeres i Storsalen i Kimen og her blir det mange lysende glowsticks sammen med rytmisk musikk over høyttalerne. Bandet Jävlar på kärlek kommer og får dansefoten skikkelig i gang. Daglig leder på Carbon, Esten Mortensen Holien, sier dette er et rusfritt arrangement som bør være populært for mange ungdommer.

– Det er nok noen forventninger blant deltakere allerede. Her blir det mulighet for å danse med til rytmer og musikk. Neon-partyet vil naturlig by på farget belysning. Vi har et mål om minst 400 ungdommer denne kvelden når dørene åpner klokken 19.00 i Kimen fredag 24. januar, sier Esten Mortensen Holien fra Carbon.

Musikkfesten varer til klokken 23.00. Da stenger dørene i Storsalen etter at DJ Emsky har spilt sine låter. Klubbstyret fra Carbon sammen med kulturetat og Nokas-vakter skal påse at alt går riktig for seg i Kimen. Blinkende lys og rytmer er altså på gang, det deles ut noen glowsticks. Billettkjøp med kroner 50 per person skjer på Kimenkulturhus.no.

 

Les forrige sak:
Stakk av fra politiet – mistenkt for narkobruk

Politiet måtte ta opp forfølgelse

Close