-7 °C Stjørdal, NO
26/02/2020

Neste år skal de opp en divisjon

Lånke har trenerkabalen klar for neste sesong

SER OPPOVER: Fotballeder i Lånke, Brit Heidi Julseth er glad for at trenerspørsmålet for neste sesong allerede er avklart. Her sammen med ny trener Kenneth Haugen (fra venstre), avtroppende trener Johannes Stokke og fortsettende trener Karl Anders Vikvang. SER OPPOVER: Fotballeder i Lånke, Brit Heidi Julseth er glad for at trenerspørsmålet for neste sesong allerede er avklart. Her sammen med ny trener Kenneth Haugen (fra venstre), avtroppende trener Johannes Stokke og fortsettende trener Karl Anders Vikvang.

På sørsida av Stjørdalselva innser de at Fram tar opprykksplassen fra 5. divisjon i år, men neste år skal det være Lånkes tur. Nå har de trenerkabalen klar for neste sesong.

Skjønt nye og nye. Litt av det nye er at en av trenerne, Johannes Stokke, takker for seg som trener og fortsetter kun som keeper i Lånke. Han har i år vært sidestilt med Karl Anders Vikvang, men sidestilt er kanskje en overdrivelse.

– Endelig slipper jeg også til etter to år, sier Karl Anders «Kalle» Vikvang og flirer. Det er ingen tvil om at Stokke er en energibunt som alltid gjør ting 100 prosent og litt til hvis mulig.

– Johannes har gjort en kanonjobb. Han er absolutt en 100-prosent´er, skryter Vikvang.

– Feiende flott gruppe

Nytt er også at Kenneth Haugen trer inn som sidestilt trener sammen med Vikvang, men han skal i tillegg fortsette å spille. Haugen har tidligere trent både Tangmoen og Stjørdals-Blinks juniorlag. Nå skal han, Vikvang og en fyldig og stødig spillertropp få Lånke opp i 4. divisjon.

– Opprykk neste år bør absolutt være mulig, sier Haugen. (Artikkelen fortsetter under annonsen!)

– Det viktigste for oss nå er å få alle med videre i Lånke. Det er en utrolig bra gjeng, sier Vikvang.

Johannes Stokke har vært trener og keeper i Lånke og keepertrener i Stjørdals-Blink. Tida strekker rett og slett ikke til for 28-åringen.

– Når jeg gjør noe vil jeg gjøre ting 100 prosent. Det fortjener dere, for dere er en feiende flott spillergruppe, sier Johannes Stokke henvendt til Lånke-spillerne.

Full pott i høst er målet

Men gasspedalen slippes ikke ennå. Tvert imot. Nå gis det full gass inn mot det prestisjefylte lokaloppgjøret mot Fram neste fredag.

– Jeg blir med for fullt ut sesongen her, og vi har en ambisjon om å vinne alle kamper i høst. Det er målet, sier Johannes Stokke.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Stjal ATV og brukte narkotika

Ble frifunnet for tiltalens alvorligste poster

Close