12 °C Stjørdal, NO
26/05/2020

Spar Hegra uke 22
Klar ferdigbetong unicon

Holder åpent under LS

NLM Gjenbruk i Stokmoveien åpner dørene når skytteruka pågår i Stjørdal

Daglig leder Kjell Kolbrek forteller at NLM Gjenbruk har åpent hele skytteruka. Butikken, som selger gjenbruksvarer, ligger 100 meter fra Torgkvartalet. Daglig leder Kjell Kolbrek forteller at NLM Gjenbruk har åpent hele skytteruka. Butikken, som selger gjenbruksvarer, ligger 100 meter fra Torgkvartalet.

Bruktbutikken i Stokmoveien åpner dørene når skytteruka pågår i Stjørdal. Butikken har mange varer med et snev av nostalgi for salg.

Innafor dørene hos NLM Gjenbruk blir du gjerne med på en reise tilbake i tid. Her finner kundene både nostalgi og nyere varer i et stort utvalg. Klokkestrengen som hang på bestemors stue, eller et sengedekken som tante hadde på hytta. Bestefars veggur eller mormors røde blomstervase i glass fra Magnor glassverk. Det er utrolig hva vi mennesker har laget, solgt, kjøpt og brukt gjennom tidene. At mye av dette kan brukes to og tre ganger videre i et miljøperspektiv betyr mye. Det er nok butikksjef og daglig leder Kjell Kolbrek helt enig i.

Mange varer med mye nostalgi å velge mellom i Stjørdal sentrum.
Mange varer med mye nostalgi å velge mellom i Stjørdal sentrum.

– Vi har fra oppstart av gjenbruksbutikken opplevd stor interesse fra kundene, og uten givere av produktene i butikken hadde vi ikke greid å tilby et så stort utvalg forskjellige varer, sier Kolbrek som har åpne dører på gjenbruksbutikken med kveldsåpent de tre første dagene i skytteruka fra mandag til onsdag. Torsdag til lørdag er det åpent på dagtid. De ansatte i butikken er påpasselig med at varene er rene og pene når de tilbys kundene. Her er det mulig å gjøre et kupp med historie på handelen. Inntekt fra butikken går til hjelpeprosjekter ute i verden.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

Les forrige sak:
Herlige dager - og netter - i Storvika. (Foto: Kjell Arnfinn Aune)
22,9 grader på det «kaldeste» i natt

Tropenatt med god margin

Close