21 °C Stjørdal, NO
23/07/2019

NM-åpning i skateparken

Vellykket åpning av skateboard-NM i Stjørdal

OPPVARMING: Mange møtte opp til åpningen av skateboard-NM, men før første konkurranse var det tid for litt oppvarming.  OPPVARMING: Mange møtte opp til åpningen av skateboard-NM, men før første konkurranse var det tid for litt oppvarming. 

– Åpningen av skateboard-NM gikk veldig bra. Folk møtte opp og det var god stemning.

Det sier Bjørn Thore Ottershagen i Norsk organisasjon for rullebrett (NORB) og leder for Stange skateboardklubb, som er glad godværet ennå holder til skateboard-NM i Stjørdal.

SKATE-NM I GANG: Skateboard-NM åpnet i skateparken i Stjørdal sentrum fredag klokken 14.00.
SKATE-NM I GANG: Skateboard-NM åpnet i skateparken i Stjørdal sentrum fredag klokken 14.00.

– Været har vi vært veldig bekymret for, så det er godt å se sola skinne litt. Men om det blir dårlig vær, så har vi Trikkestallen i Trondheim som back-up. Nødløsning, dessverre, men sånn er det bare, sier Ottershagen.

NORBs rigge-crew stiller med busser for transport til Trondheim om det skulle bli nødvendig. NORB har omlag fem-seks ansatte med til NM i skateparken i Stjørdal.

GOD STEMNING: - Åpningen av skateboard-NM gikk veldig bra. Du ser det er god stemning, sier Bjørn Thore Ottershagen i NORB.
GOD STEMNING: – Åpningen av skateboard-NM gikk veldig bra. Du ser det er god stemning, sier Bjørn Thore Ottershagen i NORB.
– Mange av de beste er her

– Hvilke skatere tror du vil gjøre det godt under norgesmesterskapet denne helgen?

– Dessverre er de aller beste ofte ute og reiser, men mange av de beste er her, som Michael Sommer, Bjarne Tjøtta, Gard Hvaara, Tonje Pedersen og mange flere, sier Bjørn Thore Ottershagen.

Coop Storlien artikkelnivå
TRIKSING: Innen sporten skateboarding er det mange triks man kan gjøre med rullebrettet, noe disse skaterne har taket på.
TRIKSING: Innen sporten skateboarding er det mange triks man kan gjøre med rullebrettet, noe disse skaterne har taket på.
Lokale skatere

Av lokale skatere kan Joakim Ulseth og Vetle Ballestad ifølge Ottershagen ende opp med gode resultater under NM.

– Noen av de litt yngre lokale skaterne kan også overraske, legger Ottershagen til.

Skateboard-NM åpnet klokken 14, og klokken 17 var første konkurranse: Bowl jente JR Kvalik. I morgen starter dagen klokken 10 med JR Street kvalik, 12-15 år.

Program for NORB NM 2018

 

 

Les forrige sak:
Marte Elverum avsluttet en fantastisk NM-serie med 249 kilo i markløft. (Foto: Stream fra Norges Styrkeløftforbund)
Kongepokal til Marte

Avsluttet med å sette norsk rekord i markløft

Close