3 °C Stjørdal, NO
02/12/2020

NM avsluttes innendørs

Regnet gjør at arrangementet foregår i Trondheim også søndag

Det er for bløtt til å arrangere NM i skateparken i Stjørdal også søndag. Det er for bløtt til å arrangere NM i skateparken i Stjørdal også søndag.

Siste dag av skateboard-NM arrangeres også innendørs i Trondheim.

Lørdag morgen måtte NM-arrangørene i Stjørdal «pakke sammen» arrangementet i skateparken i Stjørdal sentrum og flytte til Trikkestallen i Trondheim. Værgudene sørger for at også den tredje og siste NM-dagen gjennomføres i Trondheim.

– Vi avslutter NM i Trikkestallen. Dørene åpnes klokka 11, melder Stjørdal Skateboardforening i en melding på Facebook-siden.

NM-sjef Hege Thronæs er selvsagt litt skuffet, men samtidig imponert over skatemiljøet som er både løsningsorienterte og positive.

– Vi hadde en veldig bra dag i Stjørdal på fredag med utrolig god stemnin. Da fikk vi virkelig vist fram skateparken vår. Tilbakemeldingene fra landets beste skatere var veldig gode, og de vil gjerne komme tilbake. Derfor har vi allerede planer for nye store arrangement i Stjørdal, sa Thronæs mens flyttingen pågikk lørdag formiddag. en svært så løsningsorientert NM-sjef Hege Thronæs.

Les forrige sak:
Maria Børstad Jensen (i midten) ble nummer fire, mens Mali Ingeborg Vollan Marstad (t.v.) ble nummer fem. Julie Heiervang Johnsen (t.h.) ble nummer elleve. (Foto: Privat)
– Veldig surt med den 4. plassen

- Dette er kanskje det verste stevnet jeg har vært med på værmessig

Close