2 °C Stjørdal, NO
09/04/2020

NM og UM mangekamp på Bislett

Seierspallen til J 16 år. Nr 1 ble Emilie Berge med 4510 poeng, nr 2 Karoline Weea Johansen med 4160 poeng og Sigrid på tredjeplass med 3489 poeng.

 

I NM er det 10 øvelser mens det i UM skal det gjennomføres 7 øvelser på to dager. Ikke så mange deltakere. Å delta i så mange øvelser på to dager krever at utøveren kan beherske flere øvelser, og være på topp i to dager.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

Sigrid Setsaas Hoven fra Selbu IL stilte i klasse J16 år. Hun deltok i 100 m. hekk, 200 m, kule og høyde den ene dagen og 800m lengde og spyd den andre dagen. Hun ble etter 7 øvelser nr 3. og fikk dermed med seg en bronsemedalje fra Bislett.

 

Hun kastet lengst i spyd og fikk tredje beste resultat i øvelsene 200 m og kule, samt fjerde beste resultat i høyde og lengde. 800 m og 100 m hekk hadde hun litt mer problemer med. I fjorårets UM ble hun nr. 2 sammenlagt.

 

Sigrid har hatt et treningsavbrekk på ca. 2 mnd. i vinter etter en betennelse i den ene foten. Hun har derfor ikke fått optimal trening spesielt på løping. Når det gjelder 100 m hekk så hadde hun i fjor 80 m hekk og har ikke rukket å fått løpt inn steglengden som hun må ha på en forandring i hekkeavstanden.

Det er bare å sette opp hesjestaur på Setsaas og begynn å trene.

 

 

 

Les forrige sak:
- Det er fortsatt mange parkeringsplasser på det gruslagte arealet nord for Torgkvartalet. Plenen i forgrunnen vil også bli omgjort til parkeringsplasser.
God plass for parkering

  - Store deler av grusbanen blir fortsatt parkeringsareal. Dessuten vil […]

Close