12 °C Stjørdal, NO
18/07/2019

NM-veka 2021 skal foregå i Stjørdal

En lang rekke idretter skal arrangere NM sammen

Kickboksing er en av de aktuelle idrettene til NM-veka i Stjørdal og Trondheim i 2021. Da kan det bli mesterskap på hjemmebane for disse utøverne i Stjørdal Kickboxingklubb. Kickboksing er en av de aktuelle idrettene til NM-veka i Stjørdal og Trondheim i 2021. Da kan det bli mesterskap på hjemmebane for disse utøverne i Stjørdal Kickboxingklubb.

I fjor sommer gikk for første gang i historien flere særforbund sammen om å arrangere en felles NM-uke. Nyvinningen har fått navnet NM-veka. Vinterutgaven skal i 2021 foregå i Stjørdal og Trondheim.

Det ble kåret NM-vinnere i 23 idretter og delt ut åtte kongepokaler i løpet av fem dager under den første NM-veka i Rogaland. Suksessen skal videreføres i årene som kommer, og på sitt styremøte torsdag besluttet Idrettsstyret hvem som skal stå som arrangører i 2020 og 2021. Vinteren 2021 er arrangementet lagt til Trondheim og Stjørdal.

– Det er foreløpig ikke bestemt hvilke idretter som skal arrangeres under NM-veka i Trondheim/Stjørdal 2021, sier kommunikasjonsrådgiver Sofie Torlei Olsen i Norges Idrettsforbund.

Hun ramser imidlertid en lang rekke idretter som er aktuelle.

Aking, bob, skeleton, badminton, boksing, bordtennis, bowling, bueskyting, curling, hundekjøring, kampsport, karate, kickboksing, motorsport, snowcross, radiostyrt bil, volleyball, snowboard, skøyter og skiskyting, er blant de aktuelle grenene i følge kommunikasjonsrådgiveren.

Les forrige sak:
Lånke barnehage ble forsøkt påtent torsdag. Politiet ønsker å komme i kontakt med tre personer i sakens anledning.
Etterlyser tre ungdommer etter barnehage-påtenning

Bygningen ble påført mindre skader

Close