7 °C Stjørdal, NO
24/05/2019

NNM dans 2011

Annica Opheim og Ole Andreas Moksnes kom hjem fra Tromsø med 2. og 3. plass i voksen klasse. Juniorparet Amalie Tronseth og Erlend I. Nakken kapret en 2. plass.

 

To par fra Stjørdal Swingklubb deltok sist helg i åpent Nord-Norsk Mesterskap i dans.
Konkurransen foregikk i Tromsø på lørdag. Og de gjorde sine saker veldig bra!

I juniorklassen deltok Amalie Tronseth og Erlend I. Nakken i dansen Boogie Woogie. I sin andre konkurranse overhode, gjennomførte en god innledende runde og en kanskje enda bedre finale. I konkurranse med 4 andre par kapret det unge paret en meget god og overraskende 2. plass, bare slått av et landslagspar fra Fauske.

Ole Andreas Moksnes og Annica Opheim deltok i sin andre konkurranse i klasse Voksen i dansegrenene Folkeswing og Boogie Woogie. I Folkeswing startet til sammen 8 par og her kapret stjørdalsparet en flott 2. plass. Litt rusten var de nok i starten, men med en feiende flott finalerunde ble de kun slått av et par fra Tromsø.
Ole og Annica er på rekruttlandslaget i Boogie Woogie. Her deltok 10 par hvorav to på landslaget og to på rekruttlandslaget. Stjørdalsgjengen var derfor veldig spent på om de ville greie en 3. plass etter de to landslagsparene. Ole og Annica danset godt og de trakk det lengste strået i kampen. En flott 3. plass.

Med andre ord, bare pallplasseringer på stjørdalsdanserne i Tromsø i helga!

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
Vårspretten

1. løp i Vårspretten ble gjennomført den 13.4.2011 på Øverlands Minde.  […]

Close