4 °C Stjørdal, NO
19/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Snart er jubileumskonserten utsolgt

Historisk konsert med brødreflokken fra Fosenmomo

Om ikke stemningen står i taket ennå, så er det bare timer unna. Torsdag kveld blir det jubileumskonsert med Brødrene Fosenmomo på Fosenkaia i Trondheim.

Brødrene Fosenmomo legger i skrivende stund inn til Fosenkaia og gjør de siste forberedelser til kveldens konsert på Stormfestivalen i Trondheim.

– Det er kun få billetter igjen, og du skal ha en god grunn for å holde deg hjemme når Brødrene Fosenmomo mikser trøndersk humor med musikk fra alle verdens hjørner, uttaler gruppas PR-direktør, Ove Rolseth.

Det er en gedigen anledning som feires på Fosenkaia torsdag kveld. Det er nemlig 20-årsjubileumskonsert, ettersom det er nøyaktig 20 år siden den aller første opptreden for den temmelig så sprudlende gjengen med temmelig så lovende musikanter under trekkspillfestivalen i Selbu.

Sist helg var de i aksjon under Frøyafestivalen, og da var det fire år siden forrige opptreden. Og torsdag kveld er det altså Kafé Skuret og Fosenkaia som gjelder. Som alltid utstyrt med godt humør, god stemning-garanti og lovnader om «klæmmi musikk». Og ikke minst har de gjort gode forberedelser.

– Nå har vi øvd flere uker på rad for å forberede årets opptredener. Vi må blant annet gjenoppfriske gamle slagere som «Storlien-svingen» som var vår hit som besto av refreng og solo, men uten vers, flirer brødregjengen fra småbruket Fosenmomo.

Brødreflokken fra Fosenmomo består av Terje Hilanmo (bass), Anbjørn Viem (trekkspill/vokal), Frode Aune (trommer), Rolf Martin Snustad (saksofoner/fløyter), Ove Rolseth (gitarer) og Jomar Ertsgaard (trekkspill og årehjul).

– Det er fortsatt noen få billetter igjen dersom noen som er litt træge i avtrekkeren ikke har fått det med seg, sier Rolseth og henviser til hoopla.no.

Les forrige sak:
Sier nei til nordmenn fra Sverige som vil ha nytt pass

Kommer de fra rød sone henvises de til karantene

Close