-0 °C Stjordal, NO
24/02/2020

Nominer en ildsjel

| |

Gjennom Årets ildsjel som deles ut på Idrettsgalla 2014 og kampanjen Klubben i mitt hjerte, ønsker de å synliggjøre den positive kraften som bor i idretten, og gi lokalmiljøene en arena for å hedre sine lag og sine frivillige helter.

Over hele landet er det tusenvis av frivillige ildsjeler som gjennom hele året legger ned en uvurderlig innsats for sine klubber og utøvere.

Fra fredag 1. november til søndag 17. november kan du nominere din lokale ildsjel til den høythengende utmerkelsen Årets ildsjel, som deles ut på Idrettsgallaen 4. januar i Oslo Spektrum. Dette er en flott anledning for hele Idretts-Norge til å vise sin takknemlighet til alle ildsjeler og frivillige i små og store idrettslag.

Les mer om hvordan du kan nominere din ildsjel på http://www.idrett.no/tema/utmerkelser/Sider/ildsjel.aspx

Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle som som ønsker å takke sine egne idrettslag, stemme på – og jobbe for – at akkurat deres klubb vinner flere hjerter og en del av utstyrspremiene på til sammen 400.000,- kroner. Fra lørdag 9. november til 22. november kan du nominere ditt idrettslag til Klubben i mitt hjerte. 

Les mer om Klubben i mitt hjerte på http://www.idrett.no/tema/utmerkelser/Sider/klubben.aspx

Idrettspresident Børre Rognlien oppfordrer hele Idretts-Norge til å delta i disse kampanjene, og vise at man verdsetter frivilligheten, idrettsgleden og fellesskapet.

Les forrige sak:
|
Elever på utplassering fikk Kulturhus-info

Det var to veldig interesserte jenter som nylig fikk en digital […]

Close