10 °C Stjørdal, NO
25/05/2019

Nominert til årets arenakvinne

Tre i juryen for Åres arenakvinne er fra venstre, Gunnar Flikke, Marit Collin og Margrete Mære Husby. De har nå lansert tre nominerte til kon

 

Stjørdal Næringsforum initierte i 1997 et kvinneprosjekt hvor bla.a en årlig konferanse skulle være et viktig møtested for kvinner. Konferansen ble til Kvinners Arena, som samler mellom 600 til 700 deltakere til foredrag og inspirasjon. Under konferansen kåres hver gang en Årets arenakvinne. Nå har denne juryen kommet frem til tre nominerte. De tre er Marianne Meløy, kjent for sine skrivespalter og Trøndelag Teater blant annet. På andreplass i nominasjonen finner vi Bente Rathe som er forretningskvinne, har arbeidet i Gjensidige og innehar flere styreverv. Tredje nominerte er Heidi Wang, som har utmerket seg innenfor helse og med spesielt fokus på tilrettelegging for demente. Hun er gründer, og har startet en bedrift med omsorgstjenester.

 

–         Vi synes dette er verdige kandidater til å komme i kategorien Årets arenakvinne, sier tre av jurymedlemmene Gunnar Flikke, Marit Collin og Margrete Mære Husby. Juryen hadde hele 25 navn på blokka i år, mot 16 navneforslag til prisen i fjor.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
|
Lånkerevyen med ”Ækte vare”

 Lånkerevyen hviler ikke på tidligere suksesser. Etter en herlig opplevelse på […]

Close