2 °C Stjørdal, NO
16/02/2019

Nordens største danseband spiller på Storlien

|| Dansebandet Lasse Stefanz ankommer dagene 12. til og med 13.januar til Høgfjellshotellet på Storlien. Her lover ansvarlig Ronny Juhlin både trivsel på dansegulvet og opplevelser med nyttårsfeiring. (Foto: Anna Neah Deutgen)||

Storlien Högfjällshotell åpner dørene til en uforglemmelig danse- og musikkveld. Nordens mest populære danseband, Lasse Stefanz, ankommer hotellet omgitt av nydelig nyttårssnø klart for å legge inn en skitur før eller etter konsertene. Er det yngre med som ungdom kan de benytte skiheisen i fritiden mellom slagene. Ronny Juhlin på høyfjellshotellet har kapasitet nok til å huse mange musikk- og danseglade publikummere. Rom er disponible og ledige på hotellet for overnatting.

– Nå har vi endelig igjen fått Lasse Stefanz hit til Storlien. Dette passer veldig godt sammen med nyttårsfeiringen inn i det nye året 2018. Det kan nok bli noen raketter i luften utenfor hotellet, og inne på dansegulvet blir det skikkelig svingom til kjente og kjære låter.  Bespisning blir det også muligheter til, sier Juhlin.

Hotellet på Storlien har en lang og rik historie, og det er svært godt egnet til slike danseband på scenen. Storlien Högfjällshotell selger nå kontinuerlig billetter til dansekveldene 12 og 13 .januar. Bestiller du per telefon, treffes hotellet på 0046 6477 0170. www.storlienhogfjallshotell.se selger også billetter og booking av rom.

Les forrige sak:
||
Trafikkulykke på E14

En bil har kjørt ut av veien på E14 i Sona. […]

Close