15 °C Stjørdal, NO
25/08/2019

Nordli blir en del av Din Helse

Flytter virksomheten fra Torgkvartalet til helsefellesskap

Naprapat Mona Nordli (t.v.) setter pris på å bli en del av fagmiljøet ved Din Helse. Her er hun sammen med massør og kursholder Astri Vikan Minsaas og Ida Tronseth Wognild som er osteopat og treningsinstruktør. Lene Tronseth som er soneterapeut og treningsinstruktør utgjør også en del av Din Helse Stjørdal. Naprapat Mona Nordli (t.v.) setter pris på å bli en del av fagmiljøet ved Din Helse. Her er hun sammen med massør og kursholder Astri Vikan Minsaas og Ida Tronseth Wognild som er osteopat og treningsinstruktør. Lene Tronseth som er soneterapeut og treningsinstruktør utgjør også en del av Din Helse Stjørdal.

Din Helse Stjørdal styrker staben med naprapat Mona Nordli som har drevet egen virksomhet på Torgkvartalet siden januar 2011.

– I hele denne tiden har jeg savnet samarbeid for å drive mer tverrfaglig arbeid. Jeg har hatt kontakten med Din Helse Stjørdal siden de startet tidlig i fjor høst. Nå fant vi tiden inne for å samarbeide. Jeg flytter min virksomhet til Din Helse Stjørdal sine lokaler i Kjøpmannsgata 13 fra mandag 4. mars, og setter stor pris på å bli en del av fellesskapet på Din Helse Stjørdal. Da håper jeg at alle mine pasienter blir med på ferden, sier Meråker-jenta Mona Nordli som har fire års utdannelse som naprapat fra Stockholm.

– Hvorfor valgte du å bli naprapat?

– Jeg har alltid hatt et ønske om å hjelpe andre. Jeg var elev ved Meråker videregående skole med fokus på idrettsfag, og drev aktivt med skiskyting. Men så pådro jeg meg en idrettsskade, og fikk behandling av en naprapat som åpnet fagområdet for meg. Dermed fattet jeg interesse for fagfeltet. Da jeg var ferdig med utdannelsen hadde jeg flere alternativ for å starte en yrkeskarriere, men valgte Torgkvartalet i Stjørdal som min arena. Det har vært et godt utgangspunkt for mitt arbeid, men nå ble jeg fristet av kollegialt samarbeid til å flytte på meg.

– Hva jobber en naprapat med?

– Vi jobber med muskel- og leddplager. Det kan omfatte alt fra svimmelhet, hodepine, smerter i albue, rygg, skulder og nakkeplager og kne. En naprapat behandler hele kroppen. Ordet naprapat betyr å korrigere årsak til lidelse.Når en pasient oppsøker en naprapat, blir det først foretatt en grundig analyse og etter hvert hele sykdomshistorien. Det er lett å behandle symptomene, men da kan pasienten lett få igjen smertene. Derfor er det så viktig å finne årsaken til smerten som kan bidra til at pasienten på lenger sikt kan bli bra helt bra, sier Mona Nordli.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
Emil Iversen gikk en sterk femmil i Holmenkollen, og endte til slutt på 12. plass.
Iversen roet ned da medaljesjansen røk

Nå er all fokus rettet mot lagsprinten

Close