17 °C Stjørdal, NO
17/06/2019

Nordstoga med julekonsert i Kimen

Har med seg Det Norske Kammerorkester på sin aller første juleturne

Odd Nordstoga og Det Norske Kammerorkester kommer til Kimen onsdag 5. desember. Odd Nordstoga og Det Norske Kammerorkester kommer til Kimen onsdag 5. desember.

– Det er ikke med rent lite stolthet vi har fått Odd Nordstoga til storsalen i Kimen.

Det sier markedssjef ved Kimen kulturhus, Lene Fjellstad. Hun er skikkelig stolt over å kunne røpe at Odd Nordstoga og Det Norske Kammerorkester kommer med sin julekonsert til Stjørdal onsdag 5. desember.

– Jul og Odd Nordstoga er kjent og kjært for de fleste, sier Fjellstad, som forteller at billettene til konserten blir lagt ut torsdag.

Odd Nordstoga har vært med i «Jul i Svingen» på NRK og er kjent fra albumet «Strålande Jul» sammen med Sissel Kyrkjebø. Og ikke minst julekonserten på NRK sammen med Det Norske Kammerorkester.

Men 2018 er første året Odd Nordstoga drar ut med sin egen julekonsert, og managementet Stageway mener han har ett av verdens beste orkester med seg i Det Norske Kammerorkester.

– Sammen har de laget en ny juleplate med både nye julelåter og tradisjonelle julesanger på Odd Nordstogas særegne vis. Endelig kan du høre «Jul i Svingen» med han som har laget den, i tillegg til alle andre julesangene til Nordstoga, skriver byrået i sin omtale av konserten.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
SUPERKOKKER: Her er noen av de dyktige Scandic-ansatte samlet på kjøkkenet. Fra venstre: Kokk Roger Johansen, kokk David Karimi, servitør Anita Berg, kokk Liv Oddveig Wangberg, restaurant manager Stig-Rune Eilertsen-Bele og head chief Steinar Meistad.
De lager den beste frokosten

Kokkene ved Scandic Hell lager Nord-Trøndelags beste frokost

Close