9 °C Stjørdal, NO
17/09/2021

Header-Bingo-uten dato
Spar Hegra uke 37

Nordvestlig bris og byger etterfulgt av varmere temperaturer – her er neste ukes værmelding

Meteorologen melder stigende temperaturer fra midten av uka

Slik så utsikten ut ved Mælen bru lørdag ettermiddag. Grått og skyet vær, medfulgt av regn. Foto: Ole Håve (Illustrasjonsbilde)

Meteorologen melder enkelte byger på starten av neste uke, etterfulgt av bedre vær og varmere temperaturer fra midten av uka.

Vakthavende meteorolog Siri Wiberg opplyser det kan bli en våt start på uka.

– Det kommende døgnet er det nordvestlig vind. Det vil blåse frisk bris på kysten, og det vil kunne gå noen byger i store deler av mandag. Det ser ut som at det vil minke mandag kveld, med fortsatt nordvest vind og skiftende bris, sier Wiberg.

Hun forklarer det kan bli mulige tåkeskyer på tirsdag, men ikke annet nedbør enn yr fra tåken.

Bedre vær

Allerede tirsdag kveld vil det komme sørøstlig vind, og meteorologen forklarer været vil løsne seg ganske raskt. På onsdag vil temperaturene øke og muligens holde seg på samme nivå ut uka.

– Temperaturene drar seg opp i løpet av onsdag, så onsdagen ser fin ut. Med litt stigende temperaturer kan man godt komme over 15 femten grader midt på dagen, sier Wiberg.

– Helgen ser også grei ut. På torsdag er det mye av den samme, relativt varme luften. Mye sørøst vind og ikke noe fronter som jeg kan se. Skydekket er litt usikkert når det er så langt frem i tid, men hvis den sørøstlige vinden opprettholdes tror jeg det blir en fin helg i vente, legger hun til.

Les forrige sak:
Illustrasjonsfoto: Elling Finnanger Snøfugl/St. Olavs hospital
Flere nye smittetilfeller søndag kveld – smittesporing pågår

De smittede skal være satt i isolasjon

Close