6 °C Stjørdal, NO
19/02/2019

Norskehavs-konferansen


Den vil også fokusere på de muligheter og utfordringer som følger av flere store olje-og gassfunn på norsk sokkel den senere tiden.

Årets konferanse arrangeres på kvinnedagen. Dette gjenspeiles ved at olje-og energiminister Ola Morten Moe i lag med studenter og kvinner med sentrale posisjoner i næringen, vil være foredragsholdere.

 

Hovedtema vil være:

*Teknologi, utbyggingsoppgaver og nye aktører

*Rekruttering, behovet for kunnskap og kompetanse

*Petroleumsbransjens betydning for sysselsetting, verdiskaping og regional og nasjonal samfunnsøkonomi.

 

Norskehavskonferansen er en viktig møteplass for aktører innen petroleumsrettet virksomhet. Aktiviteter i Norskehavet med utgangspunkt i Trøndelag, med sin nærhet til ressursene og betydelig kunnskap og kompetanse, gir ringvirkninger for hele næringslivet i Midt-Norge. Det har de senere år vært knyttet store forventninger til at leting skulle påvise nye store funn i Norskehavet.  Bransjen opplever stadig større utfordringer i å tiltrekke seg og beholde kompetente ansatte. Verdiskaping sett i nasjonalt perspektiv, og hvilke regionale virkninger ser vi av olje & gass i Midt-Norge, blir det satt fokus på.

Les forrige sak:
SPENNENDE SAMMENSETNING: Ingen pokal, men veldig mye smil og humør hos Super(old) Boys under cupen. Foran fra venstre John Rosvoll og Petter Furan. Bak fra venstre lagleder Kjell Johan Rosvoll, Erik Kristensen, Kjell Erik Hammer, Ronny Aasen og Christian Tønset Husby.
Juleflesket trimmet på Sinkbøtta

Turneringa, som arrangeres av Stjørdals-Blink, har i løpet av de siste […]

Close