3 °C Stjørdal, NO
20/04/2019

Nostalgifestival i helga!

Terje Kjesbu, Reidar Berdal, Jan Ivar Stræte, Magnar Stræte og Kurt Berg er klare til å ta imot publikum til to kvelder med Nostalgifestival på Prestmoen Kulturpark.
Værnes begravelsesbyrå steindag april

 

Bandkoordinator Odd Ingar Wærnes, har sammen med Stjørdal Arrangement funnet åtte band verdige til å innta den nybygde permanente scenen på Prestmoen.  En ny saloon med bar er ferdigstilt på kulturarenaen, og foruten hus i westernstil har arrangørene sikret telt nok til en tørr opplevelse av konsertene om været skulle by på utfordringer.

 

Vi er igjen klare for en to- kvelders Nostalgifestival med gammel pop og rock. Første kveld fredag 19.august kommer Mad Caps fra Stjørdal og spiller mange kjære låter som svinger. Mad Caps ble startet i 1965 med brødrene Granmo som pilarer. Vi fortsetter fredag med bandet Six Pack, et band som de siste år har vært aktive på scenen og har minst 12 års fartstid, sier Jan Ivar Stræte. Jan Ivar har i flere år, og helt siden starten med nostalgisk musikk lagt ned mye dugnadsarbeid for festivalen, og selv kaller Stjørdal Arrangement kulturparken for et stort frivillig løft. Reidar Berdal understreker at bandene Gluntan og Clearwaters begge inntar scenen for å møte publikum med sin musikk fredag kveld og utgjør to av fire band denne kvelden.  Lørdag 20.august spiller Next to Perfect, et velspilt band fra Stjørdal som var mye på farten i 60-og 70 årene.  Well Respected, et hyllestband til gamle Kinks spiller. Det samme gjør bandet Circle Five fra Stjørdal, en bauta gjennom fire tiår. For Rolling Stones-elskere anbefales Wazoo fra Horten, et nesten likt møte med Mick Jagger, Charlie Watts og de andre fra steingruppa på den engelske øy.    

 

Coop Storlien artikkelnivå

Stort potensial i fremtida
Arrangøren forteller om en arena som i fremtiden kan ha stort potensiale. Kommunen skal først godkjenne en reguleringsplan for Prestmoen kulturparkområde. Da kan mulighetene åpnes for flere hus på et område som også kan huse messer, eksempelvis Agrisjå i tillegg til at en camping i området kan være aktuelt på sikt. Nå skal den 7. Nostalgifestivalen i rekken gjennomføres prikkfritt på Prestmoen, og arrangørene er så varme i trøya allerede at gjennomføringen denne gang vil sette nye rekorder i tilfredshet hos publikum og ikke minst Reidar Berdal og Jan Ivar Stræte. De to har med seg Terje Kjesbu, Magnar Stræte og Kurt Berg i tillegg til Odd Ingar Wærnes når to kvelder med topp pop og rock presenteres for publikum disse to kveldene på Prestmoen.

 

Billettprisene er kr 100 før klokka ni. Etter klokka ni er prisen 250 kroner for inngang. Det gjelder begge kvelder. 

 

En ny saloon har tatt form på Prestmoen. Her finner gjestene seg raskt til rette i spesielle western- omgivelser.

 

 

 

Les forrige sak:
Åpen dag hos Selbuhus

  Selbuhus AS holder åpen dag lørdag 20.august mellom 10.00 og […]

Close