8 °C Stjørdal, NO
27/05/2020

Spar Hegra uke 22
Klar ferdigbetong unicon

NRK sender fra Meråker igjen

I kveld handler det om Meråker og Kina på NRK TV

De kinesiske utøverne sammen med Marius Ringen fra Meråker videregående skole da de landet på Værnes i fjor høst. I kveld er disse hovedpersonene i en halvtimes TV-sending fra Meråker. (Foto: Meråker videregående skole) De kinesiske utøverne sammen med Marius Ringen fra Meråker videregående skole da de landet på Værnes i fjor høst. I kveld er disse hovedpersonene i en halvtimes TV-sending fra Meråker. (Foto: Meråker videregående skole)

Kina-prosjektet til Meråker videregående skole får en halvtimes direktesending på NRK TV i kveld.

Programmet «Norge nå» sendes fire kvelder hver eneste uke, og onsdagskveldens halvtime er viet Meråker og deres samhandling med Kina.

– Kan trøndersk kompetanse få kinesiske idrettsfolk i verdenstoppen på ski, er spørsmålet som programleder Christer Johnsgård stiller. Samarbeidet mellom Meråker videregående skole og den kinesiske satsingen fram mot OL på hjemmebane i 2022 er hovedtema for sendingen. Programlederen er med både trenere og utøvere i skiløypene, og i tillegg blir det nok også litt om gårsdagens kinesiske nyttårsfeiring og litt om Meråker videregående skole.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Programmet sendes på NRK 1 klokka 20.25 i kveld.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
E14 er åpen etter ulykke

To personer skadd i trafikkulykke i Meråker

Close