9 °C Stjørdal, NO
15/06/2021

Ny direktør for NAV Nord-Trøndelag

Vegard Rydningen er tilsatt som ny direktør for NAV Nord-Trøndelag fra 14. mars

 

– Jeg er veldig motivert og gleder meg til å ta fatt på denne jobben, sier Vegard Rydningen. Han er godt kjent med NAV etter snart tre år som avdelingsdirektør for NAV Pensjon Steinkjer som er ansvarlig for pensjon i sju fylker i Midt- og Nord-Norge.

 

Rydningen har 20 års bakgrunn fra Forsvaret med tjeneste nasjonalt, i Libanon og Somalia, sist som major og avdelingssjef på Værnes. Rydningen er opprinnelig fra Bømlo i Hordaland men har de siste elleve årene vært bosatt med familien på Stjørdal. Han påpeker at jobben som direktør for NAV Nord-Trøndelag byr på spennende utfordringer.

– Muligheten til å påvirke hvordan oppgavene til arbeids- og velferdsetaten i Nord-Trøndelag blir løst er et stort og viktig ansvar. Det ble i januar offentliggjort at Vegard Rooth skulle ta over som direktør etter Jostein Solberg. Han bestemte seg nylig for å si fra seg stillingen på grunn av sykdom i nær familie.

– Vi forstår godt Rooths valg, samtidig er vi glade for at vi hadde enda en svært god kandidat blant søkerne. Vi gleder oss til å få Vegard Rydningen på plass, sier direktør for fylkeslinjen i NAV, Bjørn Gudbjørgsrud.

Les forrige sak:
20 år med Kina-mat

  I februar måned er det 20 år siden Stjørdal fikk […]

Close