5 °C Stjørdal, NO
21/03/2019

Ny eier driver steakhouse videre

|| Ammar Mohsin (til høyre) har tatt over som eier av American Steakhouse i Gågata. Sammen med sin gode kompanjong Deyan Stanchev har de hatt snart fire gode måneder.||

Ammar Mohsin er ny eier av American Steakhouse i Gågata. Han lover stor satsing framover.

Ammar Mohsin tok over som eier av American Steakhouse i januar i år. Nå pusser de opp, både inne og ute, og vil også etter hvert komme med nye retter på menyen.

– Vi satser på sol og sommer og har fått til en bra uteservering. Samtidig håper vi på et snarlig ja på å få utvide serveringstiden helt til klokka halv fire på nettene til lørdag og søndag. Da blir det servering gjennom luke fra klokka 2 da restauranten må stenge dørene, sier Ammar Mohsin og hans gode medhjelper Deyan «Ian» Stanchev.

Ferske varer

Som seg hør og bør et skikkelig steakhouse er det grillretter som er den store slageren. Kullgrillen er en av restaurantens spesialitet.

– Biffrettene er en av våre spesialiteter, og så har vi noen ekstremt store og gode burgere, frister Mohsin. Store porsjoner er en gjenganger i restauranten som totalt har 66 sitteplasser innendørs og 92 på uteserveringen.

Coop Storlien artikkelnivå

– Så bruker vi kun ferske ingredienser. Her er det ingen frossenvarer, lover Stanchev og Mohsin.

Utfyller hverandre

Menyen bærer preg av steakhouse-tankegangen, men den vil bli utvidet etter hvert.

– Det er noe vi hele tiden jobber med. Nå har vi pusset opp inne og ute og da blir det at vi skal pusse opp menyen etter hvert. Vi leker hele tiden med nye ideer, og det vil blant annet komme noen nye greske retter og vi vil også utvide når det gjelder biffrettene, sier Ammar Mohsin.

I et bysentrum med stadig flere restauranter mener Mohsin og Stanchev at det er viktig å skille seg ut. Klarer de det så er det bare positivt med mange spisesteder, mener de to.

– Hvis dette kan bli en ordentlig «spisegate» så er det helt fint. Det handler bare om at vi tilbyr ulike spesialiteter fra de ulike restaurantene, sier «Ian» Stanchev.

Student-tilbud

Og som de fleste andre ser American Steakhouse nå på takeaway-markedet som viktig. Det er en nysatsing de lanserer snart.

– Her har det aldri vært noen takeaway-meny. Den vil komme i løpet av ikke altfor lang tid. Det samme med en ny nettside, forteller Ammar Mohsin, som også minner om at sultne studenter alltid er hjertelig velkommen. Ved å vise fram studentbevis slår Steakhouse-mannskapet av 10 prosent på prisen.

 

Les forrige sak:
||
Blink med nytt bortepoeng

1-1 borte mot Fløy for 2. divisjonsguttene til Stjørdals-Blink.

Close