-7 °C Stjørdal, NO
27/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 04

Ny festlåt fra Harlekin

Det lokale bandet har gjort seg bemerket som et etterspurt liveband

Det lokale bandet Harlekin har gjort seg bemerket som et etterspurt liveband. De har besøkt Norges største country-festivaler. Herrene som utgjør bandet Harlekin er: Tore Rønsåsbjørg – Vokal, gitar. Vegard Fossen – Gitar/steelgitar, kor. Håvard Wenås – Tangenter, kor. Per Arne Dahl – Trommer. Edvin Matthieson – Bass, kor og Roy Betten – Akustiske gitarer, kor. Det lokale bandet Harlekin har gjort seg bemerket som et etterspurt liveband. De har besøkt Norges største country-festivaler. Herrene som utgjør bandet Harlekin er: Tore Rønsåsbjørg – Vokal, gitar. Vegard Fossen – Gitar/steelgitar, kor. Håvard Wenås – Tangenter, kor. Per Arne Dahl – Trommer. Edvin Matthieson – Bass, kor og Roy Betten – Akustiske gitarer, kor.

Bandet Harlekin med røtter fra Stjørdal ga ut sin nye låt før jul. Kanskje kjenner noen seg igjen i teksten. Blant annet handler den om å forlate barndomshjemmet, men kanskje ikke for godt.

Enkelte bruker ekstra lang tid på å forlate redet til mor og far. De fleste har drømmer og planer. Når helgen kommer så mener tekst-skriverne hos Harlekin at det noen ganger blir på’n igjen. Kanskje blir det en fest for mye, eller at fokus på kjærligheten får noen utfordringer.

Musikk som skaper liv og stemning

– Noen har vel erfart at det har blitt litt for mye av det gode, og at man da kanskje blir et lite sjarmerende kjæresteemne. Da blir det kanskje bare å tusle hjem alene, «akkurat som fær» sier Tore Rønsåsbjørg som utgjør hovedvokal i bandet. Harlekin har spilt på mange scener allerede, de er ambisiøse og reiser rundt med musikk som skaper liv og god stemning. Studio er bygget opp i Malvik, og nå øver de inn ytterligere en ny låt som slippes i februar neste år.

Tore Rønsåsbjørg er ledende vokal i bandet Harlekin. - Vi synger på norsk, og nå i romjula er det konserter og nye øvelser på gang, forteller han.
Tore Rønsåsbjørg er ledende vokal i bandet Harlekin. – Vi synger på norsk, og nå i romjula er det konserter og nye øvelser på gang, forteller han.

Teksten til låta som nylig ble sluppet på musikale strømmekanaler beskriver et tema som er velkjent for mange. Den nye singelen fra Trøndelag-bandet Harlekin med låten «Akkurat som Fær» er en fengende countrypop-låt med tekst på «rotekte trøndernorsk».

Synger på norsk

– Vi synger på norsk, og nå i romjula er det konserter og nye øvelser på gang. Vegard Fossen er studio-mannen vår, jeg og Roy Betten er låtskrivere, forteller Tore Rønsåsbjørg. Harlekin slapp sin første singel i 2017, og debuterte i 2019 med albumet «I andre rekke». Siden den gang har bandet opplevd et stadig voksende publikum, og har i dag over 4 millioner streams på Spotify siden første låt fra 2017 og cirka 30.000 månedlige «listeners» på Spotify. Låtene «svartkjeln» og «pappakroppen» er blant Tore sine favoritter, og for publikum kan Verdal hotell 2. juledag, Stjørdal Sportsbar 3. juledag eller Nidelven bar & scene 4. juledag være alternativer.

Les forrige sak:
Tok seg inn på sperret område

Ble oppdaget av vekter

Close