17 °C Stjørdal, NO
17/06/2019

Ny julemesse i Lånke

| Lånke skolemusikk arrangerer sin julemesse i Lånkehalllen søndag 17.november. Da er flere ti-talls utstillere på plass. En fin anledning til å skaffe julegaver byr også denne julemessa på. Bildet er hentet fra en tidligere julemesse i regi av Lånke skolemusikk.|

Lånke Skolemusikk arrangerer sin tradisjonelle julemesse søndag 17. november 2013 i Lånkehallen. Skolemusikkens dugnadstropp har i en årrekke arrangert sin julemesse i gymsalen ved Lånke Skole, men i fjor så arrangørene seg nødt til å flytte over i Lånkehallen, da gymsalen ble for liten.

–         Vi har hatt flere og flere besøkende for hvert år og det ble etterhvert litt trangt.  Dette ga oss mulighet til å ta imot mange flere utstillere og vi har nå dobbelt så mange som tidligere år. Fjorårets messe ble en kjempesuksess med masse nye utstillere og hallen fyltes opp med kjøpelystne, sier Perly Monica Valø.  Julemessa har i år som i fjor i overkant av 30 utstillere som har egen salgs-stand. Det er i følge Valø mye variert å få kjøpt, bl. a. håndlagde nisser, trevarer, julebakst, selbu-lemse, flatbrød, masse strikkevarer, søm, malerier, talglys, håndlagde kort, smijerns-produkter, hudpleieprodukter, saueskinn, rakfisk, glasskunst, julenek og julekranser. 

–         Vi har noen faste utstillere som har vært med oss i mange år, samt at det er kommet til noen nye med andre produkter enn vi har hatt tidligere. Vi har stort sett bare lokale utstillere, med noen få unntak, sier Valø.  

Tombola i regi av skolemusikken også i år

Lånke Skolemusikk arrangerer også denne gang en stor tombola med en mengde flotte premier, der foresatte, mødre og bestemødre til korpsmedlemmene har jobbet i lang tid med å produsere premier og flotte håndarbeider. 

Det blir salg av rømmegrøt, risgrøt, kaffe og kaker. Skolemusikkens eget nisseorkester og drillere står for underholdningen.Dette bruker å være en svært trivelig dag med god førjulsstemning. På messa i Lånke kan man gjøre unna mye av julebaksten på en lettvint måte og handle julegaver i trivelige omgivelser!

Coop Storlien artikkelnivå

–         Vi i julemessekomiteen gleder oss til denne dagen og håper mange tar turen innom. Sett av denne dagen til opplevelse, julestemning og handel med julegaver. Opplevelsene er mange i Lånkehalllen denne søndagen 17.november, avslutter Perly Monica Valø blant dugnadstroppen fra skolemusikken i Lånke 

Les forrige sak:
|
Materialvelt i rundkjøringa ved Halsøen

Det ble en kort periode kødannelser ettersom den innerste fila var […]

Close