9 °C Stjørdal, NO
10/07/2020

Nok en junior får plass i A-stallen

Andreas Pettersen (18) er den fjerde junioren i Blinks Obos-stall

Andreas Pettersen (t.v.) har fått plass i A-stallen til Stjørdals-Blink. Her sammen med sportslig leder, Håvard Fuglem. (Foto: Blinkfotball.no)

2001-modellen Andreas Pettersen tas opp i Stjørdals-Blink Fotballs A-stall. Han er den fjerde juniorspilleren som gis tilbudet før 2020-sesongen. Fra før er Karl Martin Rolstad, Jakob Rømo Skille og Isak Lein Valberg med i OBOS-ligastallen.

Pettersen fikk sin A-lagsdebut i september 2017 da han som G16-spiller kom inn i Norsk Tipping-ligakampen mot Verdal borte. Det ble ytterligere to opptredener i serien den sesongen. Han har hittil 27 kamper for Blink2 i 4.div. Der er det også blitt fem scoringer.

Allerede i 2014 deltok han på sin første A-lagstrening. Da var han kun 13 år gammel, den gang sammen med Iver Westerlund og Henrik Fiskvik.
Pettersen har i en årrekke også konkurrert i norgeseliten i kickboksing. Der har han en rekke NM-gull. I fjor forsøkte han seg også i bokseringen med hell. Nå skal Andreas Pettersen forsøke å fighte seg til en plass i norsk toppfotball. Han er altså den tredje fra Blinks 2001-årgang som i 2020 er del av Blinks A-stall, i Obos-ligaen.

Andreas Pettersen har tegnet kontrakt med klubben ut 2021-sesongen.

Les forrige sak:
Fotballsang-stjerne og Blinks sangstjerner lager årets slager

Var i troppen til Vikvang – nå har han laget den nye Blink-sangen

Close