20 °C Stjørdal, NO
23/07/2019

Ny keeper til Blink

Klubben har nå fire keepere som kjemper om spilletid

Daniel Hagen har spilt for Aasguten, Neset, Rosenborg, Ranheim, Byåsen og Egersund. Nå er han klar for Stjørdals-Blink. (Foto: Stjørdals-Blink Fotball) Daniel Hagen har spilt for Aasguten, Neset, Rosenborg, Ranheim, Byåsen og Egersund. Nå er han klar for Stjørdals-Blink. (Foto: Stjørdals-Blink Fotball)

Åsbyggen Daniel Hagen er klar for spill i Stjørdals-Blink.

– Jeg skal gjøre mitt beste for å få spille, sier 21-åringen Daniel Hagen. Han blir Blinks fjerde keeper og tar opp kampen blant annet mot sin sambygding Jørgen Vordal.

Hagen er fra Åsen og startet fotballkarrieren i Aasguten. Etter det ble det Neset, fire år i Rosenborgs ungdomsavdeling, ett år i Ranheim, ett år i Byåsen og sist nå en halv sesong i Egersund.

– Nå har jeg flyttet til Trondheim hvor jeg studerer økonomi, forteller Daniel Hagen til Stjørdals-Blink fotball sin Youtube-kanal.

Der forteller han også om det han mener er sine sterke sider som keeper.

– Jeg er en spillende keeper, prater mye og er en bra skuddstopper, sier Hagen, som altså er en av fire keepere i Blinks stall. Foruten Jørgen Vordal utgjør Thomas Lia og Andreas Vikøren keeperteamet.

Ren Røros Lesmer mobil

Les forrige sak:
Søstrene Åse Gresseth (t.v.) og Eva-Lill Rønsåsbjørg må stenge dørene ved Smile Café Gata. Mandag slås selskapet konkurs.
Kafé i Gata stenger dørene

Smile Café i Gågata er konkurs

Close