10 °C Stjørdal, NO
17/09/2021

Header-Bingo-uten dato
Spar Hegra uke 37

Kommer inn som konstituert redaktør i Stjørdals-Nytt

– Det blir nok å holde på med framover, sier Lars Østraat

Lars Østraat er konstituert redaktør i Stjørdals-Nytt, i perioden Frank Skaufel er sykemeldt. Lars Østraat er konstituert redaktør i Stjørdals-Nytt, i perioden Frank Skaufel er sykemeldt.

Lars Østraat er konstituert som redaktør i Stjørdals-Nytt.

Frank Skaufel er sykemeldt i tiden framover, og i hans fravær er det konstituert en ny redaktør.

Lars Østraat (45) jobber til daglig som ansvarlig redaktør i Trønderbladet, lokalavisa for Melhus og Midtre Gauldal. Han står fortsatt i denne jobben, slik at han i tiden framover vil være redaktør i begge avisene.

– Å jobbe i lokalavis er temmelig hektisk, så det blir nok å holde på med framover. Men heldigvis er det en engasjert stab i Stjørdals-Nytt som drifter avisa på en god måte, sier Østraat. Han hadde sin første arbeidsdag i Stjørdal mandag.

Østraat har erfaring med å være dobbeltredaktør. Han var konstituert redaktør i Opdalingen i 1,5 år før avisa fusjonerte med OPP ved nyttår 2020. Østraat har vært redaktør i Trønderbladet siden desember 2014.

Trønderbladet er heleid av Polaris Media, konsernet som i fjor sommer kjøpte 40 prosent av Midtnorsk Avisdrift AS, utgiverselskapet bak Stjørdals-Nytt. Dermed er det en konsernintern vikar i redaktørstolen.

Les forrige sak:
Smitten fortsetter – tre nye tilfeller

Smittesporing pågår

Close