11 °C Stjørdal, NO
25/06/2019

Ny rådmann ansatt

Ole Henrik Fjørstad (54) er ny «daglig leder» i rådhuset

Kommunestyret har ansatt Ole Henrik Fjørstad som ny rådmann i Meråker. Kommunestyret har ansatt Ole Henrik Fjørstad som ny rådmann i Meråker.

Med 20 mot 1 stemme ansatte kommunestyret i Meråker Ole Henrik Fjørstad som ny rådmann i Meråker.

Kommunestyremøtet ble innledet med en redegjørelse fra rekrutteringsselskapet Headvisor om ansettelsesprosessen.

– Oppgaven vår var å finne en samlende, tydelig, jordnær toppleder med varmt hjerte og kaldt hode, sa rådgiver Torstein Sneisen fra Headvisor.

Han orienterte om de formelle rundene som har vært før kommunestyremøtet ble lukket for nærmere orienteringer og tilsetting.

Ved avstemningen ble formannskapets innstilling om å tilby Ole Henrik Fjørstad jobben vedtatt, mens Gunn Lerøy er innstilt som første suppleant dersom Fjørstad ikke takker ja til tilbudet.

54-åringen Ole Henrik Fjørstad er utdannet adjunkt med tillegg, har rådgivningspedagogikk og fullført rektorskole gjennom NTNU. Han er nå i sluttfasen av et studieløp innen Master of Public Administration. Fjørstad kommer nå fra lærerstilling i Trondheim kommune. Forut for dette har han ledererfaring som rådmann fra Frøya, og har også vært rektor i Klæbu og Osen.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
NYE MUSIKANTER: Aldri tidligere har så mange startet i Meråker Skolekorps. Her er de nye i det som kan bli et rekordstort skolekorps i bygda. Fra venstre: Vilde Ervik, Oliver Bremseth, Leo Bjerkan, Emil Kveen, Ingeborg Juliussen, Elin Aurora Tidemann, Mathilde Pedersen, Andrea Røe, Kristine Kveen og Jørgen Ingstadbjørg.
Historisk stort korps på gang

Aldri tidligere har så mange startet i Meråker Skolekorps

Close