1 °C Stjordal, NO
23/02/2020

Ny og fin adkomst hos Husfliden

Gratulasjoner og kunder i kø på den store åpningsdagen

Ansatte hos Husfliden og personer fra styret som var med på markeringen av nyinvesteringen. Fra venstre: Bodil Haugen Dragsnes, Therese Heimdal, Siri Kaja Kolbrek. Fra styret Gunn Ertsgaard og Guri Skei Fjeldseth. Ansatte hos Husfliden og personer fra styret som var med på markeringen av nyinvesteringen. Fra venstre: Bodil Haugen Dragsnes, Therese Heimdal, Siri Kaja Kolbrek. Fra styret Gunn Ertsgaard og Guri Skei Fjeldseth.

Husfliden AS i Kjøpmannsgata har fornyet begge sine inngangsparti. Mot Torgkvartalet har det i tillegg blitt nytt salgsareal. Torsdag var det kakefest og mange tok turen innom med gratulasjoner.

Ute mot Gågata ved ny universell rampe og nye trapper fant kundene et tilbudstorg. Inne i butikken fant mange kunder kvalitetsvarer da de nye og oppgraderte inngangspartiene ble feiret med gratis kake og kaffe torsdag ved lunsjtider. Daglig leder hos Husfliden i Stjørdal, Oddbjørg Ree Ugland og styreleder Margrete Mære Husby tok imot mange gratulasjoner sammen med de øvrige ansatte og styret.

– Husfliden har nå fått oppgradert begge sine innganger til butikken. Begge sider i sør og nord har fått nye trapper, og mot sør har vi inngang for rullestolbrukere via rampe. Det har blitt lyst og trivelig synes vi, sier Ree Ugland og Mære Husby i ledelsen hos Husfliden.

Fra styret var også Guri Skei Fjeldseth og Gunn Ertsgaard sammen med Berit Forbord aktivt med som hjelpere på markeringen da mange kunder ble påspandert kake og kaffe i lokalene.

Kunde Gunvor Nyheim likte tydelig de flotte nye inngangspartiene og betraktet butikkens mange varer.
Kunde Gunvor Nyheim likte tydelig de flotte nye inngangspartiene og betraktet butikkens mange varer.

Kunde Gunvor Nyheim syntes i likhet med mange at lokalene har fått et skikkelig løft med nyinvesteringene.

Husfliden er kjent for sine kvalitetsvarer i tekstil, glass, keramikk og skinn. Vareutvalget er tradisjonelt, men også med stadige nyheter i butikken. Året rundt har Husfliden populære varer som ferdige strikkede eller sydde plagg, garn og mange gaveartikler, for å nevne noe.

– Vi ligger veldig sentralt posisjonert med vår butikk. Nå med ny rampe for universell adgang, store vinduer mot Torgkvartalet og et ekstra salgsareal. Vi synes rett og slett det har blitt mer tiltalende, sier Oddbjørg Ree Ugland som har plassert de nye systuene oppe i andre etasje i bygget. Flere store rom er tilrettelagt for produksjon av bunader, kjoler og annet innen søm.

Inngang til Husfliden fra Gågata er fornyet med universell rampe og ny trapp. Et tilbudstorg var tydelig også populært på åpningsdagen.
Inngang til Husfliden fra Gågata er fornyet med universell rampe og ny trapp. Et tilbudstorg var tydelig også populært på åpningsdagen.

Les forrige sak:
FORNØYDE GRUPPELEDERE: De ni gruppelederne i Stjørdal kommunestyre er enige om forvaltningen av utbyttet fra NTE der Stjørdal kommune er største eier med 13.26 %. Fra venstre: Anja Ristad (SV), Bjørn Ole Håve (Frp) (vara for Nelly Lian), ordfører Ivar Vigdenes (Sp), Espen Myhr Grandalsmo (Rødt), Annette Jensen (KrF) Leif Eggen (V), Erik Bjørgum (Sp), Joar Håve (A), varaordfører Ole Hermod Sandvik (H), Tommy Reinås (MDG) og økonomisjef Roar Størseth.
Felles politikk for penger fra NTE

Stjørdal kommunestyre er blitt enig om en felles forvaltning av utbytte

Close