14 °C Stjørdal, NO
23/09/2020

Ny og vakker frisørsalong i senteret

Frisør Susanne Alstad er i aksjon med kunde. June Midtsjø, Trine Mette Uthus og Laila Børstad Reitan har utvidet salongen La donna på Hell Kjøpesenter. Trine Mette Uthus foran den nye regnskoggrønne veggen innerst i salongen. Frisør Susanne Alstad er i aksjon med kunde. June Midtsjø, Trine Mette Uthus og Laila Børstad Reitan har utvidet salongen La donna på Hell Kjøpesenter. Trine Mette Uthus foran den nye regnskoggrønne veggen innerst i salongen.

Salongen La Donna har siden 2001 hatt åpne dører i Hell Kjøpesenter og lagt vekt på kvalitet og velvære i salongen. Dette ønsker de flinke frisørene å videreføre, og samtidig tilbyr de nå kundene en vesentlig større frisørsalong.

– Det er for tiden flere positive og spennende ting på gang inne i Hell Kjøpesenter. Samtidig som dette skjer syntes vi det passet med en utvidelse hos oss, sier Laila Børstad Reitan, Trine Mette Uthus og June Midtsjø. De tre er som nestorer å regne innen frisørfaget og trives i Hell Kjøpesenter. Oppstart var for La Donna i Kjøpmannsgata allerede året 1995. Når damene med nå til sammen sju ansatte frisører utvidet salongen med 20 kvadratmeter, pusset de samtidig opp både vegger og inventar. Helt innerst i salongen pryder et vakkert tapet med regnskogens fugler og farger salongen.

– Dere har nå hatt åpen ny salong noen dager, hva sier kundene June og Laila?

– Tilbakemeldingene fra kundene våre er veldig gode og positive. Nå fikk vi som arbeider i salongen også bedre alburom, samtidig som to ekstra frisørstoler og en ekstra posisjon for hårvask ble etablert. Vårt motto videreføres med kvalitet og velvære der kunden er i fokus. Samtidig vil vi gjerne at flere søker jobb hos oss som frisører. Her i Hell Kjøpesenter trives vi i et senter som tilbyr gratis parkering med sommer inne hele året. Velkommen hos oss på La Donna til en ny og større salong, sier damene i en nyrenovert og flott frisørsalong på Sandfærhus.

Les forrige sak:
Mikael og trubadur Antonio blander mat, tapas og musikk med romantiske toner fredag 26.oktober. De ønsker velkommen til Dali i Kjøpmannsgata 40.
Inviterer til spanske toner

Tapas- og spisestedet Dali i Kjøpmannsgata 40 blander mat sammen med […]

Close