-4 °C Stjordal, NO
20/02/2020

Ny satsing fra gården

Hjelseng gård starter cateringvirksomhet

TRIVELIG KJØKKEN: - Vi kan glede oss over å arbeide på et lyst, moderne og trivelig kjøkken, sier kokkene Marte Wisth (t.v.) og Monica Sivertsen på Hjelseng gård. TRIVELIG KJØKKEN: – Vi kan glede oss over å arbeide på et lyst, moderne og trivelig kjøkken, sier kokkene Marte Wisth (t.v.) og Monica Sivertsen på Hjelseng gård.

– Nå går vi ut med et cateringtilbud både til privat- og bedriftsmarkedet, sier Åshild Mundal.

Hjelseng gård har i dag to kokker. Dermed har de kapasitet til å ta nye oppdrag.

– Vi har lenge siktet oss inn mot catering-markedet, men det er først nå at vi virkelig kan ta det avgjørende steget, sier Åshild Mundal ved Hjelseng gård.

Snekker’n Boligmesse

– Hva tilbyr dere?

– Vi går ut bredt med et tilbud om catering for alle anledninger. Det er lunsjbokser og lunsjtallerken ikke minst stilet mot bedriftsmarkedet som kan bestille og få levert lunsj på arbeidsplassen. Men vi kan også tilby noe mer enn kun en lunsjboks. Det tilbudet har mer preg av middag i ulike varianter. Det kan være koldtbord eller et hyggelig smaksbord med varme og kalde retter. Et cateringmåltid kan være et fint høydepunkt med noen godbiter midt i uka eller en smakfull begivenhet på fredager, sier Åshild Mundal som har store forventninger til det nye tilbudet.

– Her skal vi arbeide oss inn over tid. Da gjelder det å levere gode varer slik at ryktet begynner å fly. Slike rykter er den aller beste markedsføringen vi kan få.

– Hvor stort distrikt vil dere betjene?

– Vi har tatt utgangspunkt i Stjørdal med faste takster innenfor kommunen. Men vi kan også utføre oppdrag utenfor kommunen etter avtale.

– Og nå har dere fått en ny kokk?

– Det er vi veldig glade for. Slik styrker vi kapasiteten på kjøkkenet til å ta unna ekstra oppdrag mellom den jevne serveringen av middag i full skala her på huset, sier Mundal.

Les forrige sak:
Anne Kathrine Slungård lanseres som en høyaktuell kandidat til å bli byråd i Trondheim dersom de endrer styringsform, og dersom det blir borgerlig flertall i byen.
Rådmann lanseres som mulig byråd

Trondheim kan komme til å bytte styringsform

Close