7 °C Stjørdal, NO
26/05/2020

Spar Hegra uke 22
Klar ferdigbetong unicon

Ny sjef for Meråker Kjøtt

Datteren Katrin overtar sjefsstolen etter Per Johan Pedersen

Katrin Pedersen har tatt over som daglig leder i Meråker Kjøtt AS. Katrin Pedersen har tatt over som daglig leder i Meråker Kjøtt AS.

Katrin Pedersen tar over som daglig leder i Meråker Kjøtt AS etter sin far, Per Johan Pedersen.

Katrin Pedersen (41) tiltrådte som daglig leder for Meråker Kjøtt 1. juni. Hun kommer fra stillingen som salgsleder i Meråker Kjøtt der hun har arbeidet i 20 år.

– Jeg er motivert for min nye oppgave som daglig leder og gleder meg til å bidra sammen med alle våre dyktige kolleger. Jeg har vokst opp med Meråker Kjøtt og kan dermed si at jeg har det i blodet. Det er med stolthet og ydmykhet at jeg nå skal ta over et livsverk som min bestefar og far har jobbet hardt for før meg. Det er viktig for meg å opprettholde familietradisjoner med nøyaktighet og et brennende engasjement for Meråker Kjøtt. Men vår visjon om stadig å tenke nytt vil stå i fokus når jeg tenker videre utvikling av bedriften i sammen med våre kunder, sier Katrin Pedersen.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– Katrin har solid erfaring og innsikt i hele Meråker Kjøtt sin virksomhet, stort engasjement for å bidra til videre vekst og utvikling i selskapet hun kjenner svært godt. Vi er veldig glad for at hun har takket ja til denne oppgaven, sier styreleder Rolf G. Fjeldheim i Meråker Kjøtt AS.

Per Johan Pedersen til side. Per Johan vil gå inn i styret og dermed bidra videre med sin solide erfaring i selskapet og bransjen.

Meråker Kjøtt er en av Meråkers største arbeidsplasser med 60 årsverk fordelt på omtrent 70 ansatte, og en omsetning på 189 millioner kroner i 2018. Bedriften eies av Nortura med 50 prosent og Per Johan Pedersen med 50 prosent.

Les forrige sak:
Stor stemning rundt radioen da Anna Kathrine Løvtangen (i midten bak) sikret seg jackpot på 100.000 kroner i radiobingo. Her sammen med Evy Løvtangen Albrigtsen (foran til venstre), Marthe Leine (foran til høyre), Kari Anne Krogstad (bak til venstre) og Ronny Albrigtsen. (Foto: Privat)
Fikk full pott i radiobingo

100.000 kjærkomne kroner blir ekstra feriepenger

Close