0 °C Stjørdal, NO
05/03/2021

Maxus-endelig1
Header-Bingo-uten dato
SparHegra uke 08

Ny Skatvalsrevy

Kjendiser på besøk på Skatval. Fra v. Terje ­Stamnes, Hanne Vilja Sagmo og Sveinung Kveli.

 

Forberedelsene til en skikkelig revy med innhold som holdes tett inntil brystet er igang. Terje Stamnes mente at det ville bli livlig på scenen når de fikk bruke treningstiden frem  til revystart. Årets revy har fått navnet ”Sjarmskylling”.  

 
Første plakatforslag var litt utydelig. Med noe uleselige bokstaver fryktet avisens medarbeider at de mente  ”tarmskylling”. Heldigvis ble det bedre når den riktige teksten kom i hus. Likevel er det med en viss spenning vi venter på ”Sjarmskylling”.  Selv etter denne endringen kan det ventes krumspring av forskjellig slag. Terje Stamnes og instruktør Håvard Flatmo var plaget av litt latter når de leste innslagene som var klare. Vi prøvde oss på å kikke i ringpermen, men ble kontant avvist. Stamnes kunne fortelle at det var mange innslag folk fikk gråte av, mens det nok også blir noen latternummer…

I rute
Stamnes og Flatmo virket overbevisende om at det blir en revy av godt merke også dette året. Tross alt var ikke alt på plass, men som vanlig blir ting til underveis. Staben som skal sørge for at publikum skal trives, betjenes av lys, lyd og scenearbeidere i et antall av 40 personer. Noen flere kommer sikkert i tillegg. Vi observerte som vanlig solid dekning på den musikalske siden. Som vanlig var Per M. Tyholt på plass, noe som betyr gode musikalske innslag.

Gjester
Når vi besøkte Skatval Samfunnshus fikk revygruppen på Skatval besøk av Hanne Vilja Sagmo som er leder for Norsk Revyfaglig Senter og en meget godt kjent scenekunstner, Sveinung Kveli. Gjestene skal ikke delta i årets revy, men begge er gamle kjente fra Høylandet og revyen der. Kanskje kom det noen gode tips fra disse rutinerte gjestene.

 

Vi skal gi publikum en skikkelig ”Sjarmskylling”, f.v Per M. Tyholt, Håvard Flatmo, Liv Maiken Lindquist og Trond Grandalsmo.

Les forrige sak:
Arve Stoum med brosjyren, og Laila Stene er ledere for kurs i depresjonsmestring (KiD). Brosjyren, som fås hos fastlege, forteller mer om kurset. Enhetsleder Rune Hyldmo bakerst.
Hjelp til selvhjelp

  Til våren starter kurset som omfatter målgruppen ”voksne med lett […]

Close