4 °C Stjørdal, NO
19/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Ny skole med smitte

6.-klassing har testet positivt

Halsen barneskole.

6. klassing har testet positivt.

– Vi har akkurat fått bekreftet at eleven på 6. trinn har testet positivt på korona. Det betyr at elever og ansatte på 6. trinn nå er nærkontakt til smittet, skriver rektor Jørn Konradsen i en melding til foreldrene.

Det får ytterligere konsekvenser for disse:

– De må sitte i karantene i 10 dager fra og med fredag 08.01.21 tom mandag 18.01.21 (uavhengig av testresultat). De må teste seg. Det vil bli organisert egen testing for disse, og dere vil få nærmere informasjon om hvordan denne skal gjennomføres, skriver han.

Alle søsken i barnehage, skole og SFO blir definerte som nærkontakter av nærkontakt og må i karantene umiddelbart. Disse må hentes hjem så raskt det lar seg gjøre.

– Alle foreldre som har jobb i skole, barnehage eller helsesektoren må i karantene umiddelbart. Dette er den foreløpige og umiddelbare informasjonen jeg har, som dere trenger for å ta nødvendige grep. Jeg kommer tilbake med mer informasjon, så snart den foreligger, skriver Konradsen.

Like før klokken 15 gikk følgende melding ut til foreldrene:

På grunn av at ansatte er nærkontakt av bekreftet smittet, blir mange elever berørt. Barn på SFO må hentes snarest, skriver skolen.

Les forrige sak:
Ungdomsskoleelever smittet – nå blir det massetesting ved skolen

- Alle foreldre som har jobb i skole, barnehage eller helsesektoren må i karantene umiddelbart

Close