7 °C Stjørdal, NO
27/09/2020

Ny spiller klar for Blink

20-åring med 23 aldersbestemte landskamper

Arne Holter kommer til Stjørdals-Blink fra Nardo. 21-åringen har totalt spilt 23 aldersbestemte landskamper for Norge. (Foto: Stjørdals-Blink Fotball)

Arne Holter (20) har 23 aldersbestemte landskamper. Nå er han klar for spill i Stjørdals-Blink.

1999-modellen Arne Holter har signert kontrakt med Stjørdals-Blink Fotball ut 2021. Han kommer fra Nardo FK og har 23 aldersbestemte landskamper. Holter er student og studerer til sivilingeniør ved NTNU. Opprinnelig er han fra Hvam, som er hans fotball-moderklubb. Deretter har han spilt for Raumnes/Årnes, Lillestrøm og Grorud, før han nå kommer til Blink fra Nardo.

Holter omtales som ambisiøs, duellsterk, god pasningsspiller og god venstrefot. Arne Holter får drakt nummer 16 i Blink. Selv omtaler han seg slik:
– Jeg har spilt mest dyp, sentral midtbane i Nardo, kan også spille både midtstopper, venstreback og indreløper. Venstrefoten er fin, og så er jeg litt seig, forteller Holter som var i landslagsmiljøet opp til U20. Nå ser han fram til å slippe seg løs på sin nye hjemmebane.

– Her er det en fantastisk bane og et flott anlegg. Her er det en fryd å spille. Jeg trivdes godt i Nardo, men å spille Obos-liga her fristet veldig. Ting går raskere enn i 1. divisjon, så dette blir et nytt nivå for min del, uttaler Arne Holter selv.

Les forrige sak:
Nå heter nybanen MUS Stadion Sandskogan

Fredrik Holmens firma bidrar med millioner for stadionnavnet

Close