6 °C Stjørdal, NO
22/10/2018

Ny teatergruppe med ny revy

FÅR VI LÅV: Sier (f.v.) Finn O. Fosmo, Svein Terje Aspen og Børge Sneisen i Torsdagsteateret.

Sist oppdatert


Revyen er for det meste ferdig skrevet og det er 98 % nytt stoff som skal presenteres. Men gjengen har vært i revyaktivisten Finn O. Fosmo sitt arkiv og funnet fram noen godbiter og uprøvde nummer de nå ser fram til å slippe løs på publikum.

 

”Får vi låv” er navnet på forestillingen, noe som henspeiler på flere ting, bl.a. noe av innholdet i numrene er av en slik karakter at gjengen spør publikum om de får lov til å framføre det.

 

– Vi har tenkt å tørre der andre kanskje tier, sier Finn O. Fosmo, som har skrevet noen av innslagene, og kan røpe at engasjementet rundt godsterminal og stasjonsfjæra sikkert vil bli nevnt flere ganger. Der har jo en del personer profilert seg gjennom lokalavisa, vi tar utspillene videre og takker for tipsene, sier Fosmo.

 

Morten Olafsen er gruppas musiker, mens de tre andre skal forsøke etter beste evne og være skuespillere og humorister. Om de er artikailla, vil de ennå ikke svare på, men har et par triks i ermet sånn at ingen skal gå fra Cafe Rampa uten å ha med seg noe hjem. Det garanterer de.

 

Premiere onsdag 14.sept kl 20:00 på Cafe Rampa, med forestilling torsdag 15. på samme sted til samme tid.

 

 


Les forrige sak:
Margrete Mære Husby fra Gjensidige Stjørdal Brannkasse delte ut vester til alle andreklasse- elevene ved Skatval skole.
Delte ut reflekser

Elevene i de to andreklassene ved Skatval skole ble orientert om […]

Close