5 °C Stjørdal, NO
18/09/2021

Spar Hegra uke 37
Header-Bingo-med dato

Ny temakveld for pårørende

Leder i Mental Helse i Stjørdal Lina Vesterdal og leder av Veiledningssenteret Rannveig Nielsen, håper på stort oppmøte på temakveldene.

 

Veiledningssenteret for pårørende starter nå med nye temakvelder. Denne gang er det “selvhjelp” som står på programmet. Dette skjer i samarbeid med Mental Helse i Stjørdal.

For Veiledningssenteret for pårørende har det vært en lovende start på de temakveldene som ble gjennomført i 2010. Nå starter de det nye året med nye temakvelder for pårørende der temaet er ”selvhjelp”. Denne gang er det et nært samarbeid med Mental Helse, Stjørdal som vil bidra med gode råd. Leder for Mental Helse i Stjørdal, Lina Vesterdal, ser fram til et samarbeid med Veiledningssenteret.

Distriktsleder for Selvhjelp Norge, i Midt-Norge, Kari Strøm, vil stå for informasjonen om hvordan og hva en kan oppnå gjennom selvhjelpsgrupper. Erfaringene ved å delta i selvhjelpsgrupper er så langt vi har registrert veldig positive.

Les forrige sak:
Turid Oppland, Turid Forbord, Daniel Flaamo, Ann Kristin Sollihaug og Daniel Slungård jobber i kreativt samspill for å overraske kundene. Her sitter de i sin egen «Idefabrikk».
Selbukonferansen 2011

  26. og 27. januar er det på nytt duket for […]

Close