1 °C Stjørdal, NO
13/12/2019

Nyåpning med nystekt-lukt

– Det er herlig å kunne møte så mange greie og blide kunder

De var tidlig ute under nyåpningen av Hos Oss på Torget. Else Lill Fløtre, Britt Fløtre, Elin Braseth og Frode Husby betjenes i trivelige lokaler i en av byens eldste bygninger av innehaverne Elfrid og Ted Mathisen. De var tidlig ute under nyåpningen av Hos Oss på Torget. Else Lill Fløtre, Britt Fløtre, Elin Braseth og Frode Husby betjenes i trivelige lokaler i en av byens eldste bygninger av innehaverne Elfrid og Ted Mathisen.
Hellsenteret111219

Spisestedet Hos Oss ved Torget midt i Stjørdal sentrum runder ti års drift. Da passet det godt med nyåpning klokken 10 denne torsdagen.

Hos Oss kan kalles et spisested etter at kafe-konseptet er utvidet med ferske smørbrød, pizza og spennende retter. De fortsatt mørke lokalene har fått et løft og ute lyser det opp av både soleglade folk og aktiviteter.
Det sto kø utenfor i vente på «åpen kjetting» hos det nyrenoverte spisestedet Hos Oss torsdag. De aller første ved kassaapparatet, var unge Vincent Braconnier sammen med søster Aurore.

– Vi har ventet på denne åpningen i flere dager. Heldigvis videreføres mye av tilsvarende design og stiluttrykk som Hos Oss lenge har tilbudt oss kunder. Samtidig blir det veldig spennende med nye menyer. Her serveres byens beste cappuccino, mye annen god drikke og nå skal vi bestille en skikkelig italiensk pizza, også i ukene fremover her på Torget, sa far Laurent Braconnier som hele året er stamgjest hos Hos Oss. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

De er stamgjester hos Hos Oss og var de første kundene foran kassa torsdag. Unge Vincent Braconnier med søster Aurore i sofaen. Pappa Laurent Braconnier og Natalie Kartum (til høyre) var klar for en ekte italiensk pizza.
De er stamgjester hos Hos Oss og var de første kundene foran kassa torsdag. Unge Vincent Braconnier med søster Aurore i sofaen. Pappa Laurent Braconnier og Natalie Kartum (til høyre) var klar for en ekte italiensk pizza.

Etter noe endring av meny og konsept, med større kjøkken og røykfri uteplass vil innehaverne Elfrid og Ted Mathisen gjerne at gjestene benytter menykartet. Bestilling av mat og drikke skjer i kassa.

– Vi tilbyr nå varierte utvalg ferske og varme smørbrød. Kaker og kaffebrød reduseres til fordel for blant annet pizza og fisk´n´chips med mye mer, sier Elfrid Mathisen.

Hun var travelt opptatt med nyåpningen sammen med sine ansatte torsdag. Med i innspurten som pizza-ekspert var Nabil fra pizzarestauranten på Tømra i Selbu.

Etter ti års drift følte Elfrid og Ted Mathisen at anledningen var passende for endringer. Nå håper de og alle ansatte på god oppslutning fra publikum og gjester.

– Gikk åpning og forberedelsene før som forventet?

– Vi har lagt ned mye arbeid i fornyelsene. Mange har hjulpet oss, og vi er takknemlige for det. Jeg personlig hadde noen utfordringer med den nye kassa i starten av dagen, men det kommer seg nok. Det er herlig å kunne møte så mange greie og blide kunder, sier Ted Mathisen.

Begge innehavere er opptatt av at folk også skal tilbys aktiviteter på Torget. På åpningsdagen i 17-tiden spiller Jan Inge Svensson på gitaren og synger kjente 60-talls låter. I 18-tiden ankommer veteranbiler i stort antall sentrum og legger et besøk innom Hos Oss.

Les forrige sak:
Slik så det ut på Frigården under Landsskytterstevnet i fjor. Stjørdal søkte om å arrangere stevnet også i 2023, men den kampen vant Steinkjer.
Stjørdal tapte kampen om Landsskytterstevnet

Steinkjer vant den trønderske arrangørkampen

Close